Februárový Burzoblšák 2020

Podujatie Bratislava

Februárový Burzoblšák #51

Všetky fanúšičky a fanúšikov secondhand módy pozývame na februárový Burzoblšák #51 na Drieňovú 16, ktorý sa uskutoční už tradične prvú sobotu v mesiaci 1. februára 2020. Na Burzoblšáku nájdete tradične nielen oblečenie ale aj handmade výrobky, platne, knihy, obrazy, starožitnosti a iné. V zóne s občerstvením vás budú čakať sladké a slané pochutiny, výborné limonády, sirupy, džemy, ta najlepšia káva a mnoho ďalšieho. Posedieť si budete môcť v oddychovej zóne a tradične vaše deti zabavíme na tvorivých dielňach a maľovaní na tvár Artlandia. :)

KTO SME?
Burzoblšák sa koná vždy každú prvú sobotu v mesiaci v čase 8:00 - 14:00 hod. okrem výnimočných prípadov. Vstup pre návštevníkov je zdarma.
Burzoblšák je komunitné podujatie, ktorého cieľom je recyklácia a znovuvyužitie starého a nepoužívaného oblečenia. Ide nám o vytvorenie tradície mestského trhu s programom, podporou novovznikajúcich handmade výrobcov, stretávania sa a aktívneho využívania voľného času miestných obyvateľov v Ružinove. Oblečenie a iné veci môžu predávajúci venovať detským domovom, ľuďom bez domova, ženám v núdzi alebo psím útulkom v Bratislave, do ktorých sa po škončení Burzoblšáku odnesú. Burzoblšák tiež podporuje projekty zamerané na podporu a pomoc ľuďom v núdzi v Bratislave, ale aj útulky pre zvieratá.
Od júla 2018 je spustený aj nový projekt Burzoblšák online, ktorý je určený pre celé Slovensko a pre všetkých fanúšikov secondhand módy. Burzoblšák online môžete vyskúšať na www.burzoblsak.sk/online.

►►► PRE NAJNOVŠIE INFO
sa pridajte na stránku Burzoblšák alebo na instagram: #burzoblsak

►►► INFORMÁCIE PRE PREDÁVAJÚCICH AKO SI REZERVOVAŤ STÔL
Počet miest je obmedzený na 90 stolov, je potrebné si miesto rezervovať vopred buď VYPLNENÍM PRIHLÁŠKY na www.burzoblsak.sk/trh/registracia alebo zaslaním E-MAILU na info@burzoblsak.sk
Po vyplnení registrácie alebo zaslaní e-mailu vám v priebehu 4-5 dní zašleme INŠTRUKCIE pre predajcov kde sa dozviete všetky informácie. Prosím, nepíšte nám viac ako jeden e-mail. Čím viac e-mailov zašlete, tým vyššie sa v poradí dostanete a tým dlhšie budete čakať na odpoveď. Odpisujeme v poradí v akom maily prichádzajú, preto sa nemusíte báť, odpíšeme hneď ako sa dostanete na radu. V prípade, že sa jedná o posledné miesta a sme nútení čakať na úhradu od predajcov, vyhadzujeme si právo odpovedať aj neskôr ako do 5 dní.

Na rezervácie reagujeme iba v E-MAILOCH a cez FORMULÁR.
Rezervácie prosím NEPÍŠTE na nástenku, do príspevkov alebo fotiek, nakoľko sa takýto typ rezervácii dá veľmi ľahko prehliadnuť a my naň nereagujeme.

Osoby, ktoré majú záujem registrovať sa a predávať, sa spolu s nami podieľajú na príspevku 10€ na podporu tejto komunitnej akcie. Každý predávajúci má k dispozícii stôl a stoličku. Je možné si rezervovať aj konkrétny stôl na meno, ktorý bude rezervovaný až do 8:30 hod. V prípade, že nemáte záujem o rezerváciu konkrétneho stola na meno za príspevok. Výber stolov je v deň podujatia voľný. Štendre POSKYTUJEME za príspevok.

Začiatok podujatia: 1. 2. 2020 8:00:00
Koniec podujatia: 1. 2. 2020 14:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
BURZA BEZ PEŇAZÍ
Overené podujatieBURZA BEZ PEŇAZÍ
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
AKVÁRIUM TERÁRIUM
Overené podujatieAKVÁRIUM TERÁRIUM
Dom kultúry Ružinov, Bratislava
BURZA BEZ PEŇAZÍ
Overené podujatieBURZA BEZ PEŇAZÍ
Dom kultúry Ružinov, Bratislava