Ferreck Dawn

Podujatie Žilina

Ferreck Dawn @Enjoy EDMANIA

Spojenie dvoch silných značiek - ENJOY CLUB a EDMANIA - vám prináša do klubu kvalitný housový náklad!

V sobotu 27. mája sa v priestoroch najlepšieho žilinského klubu po prvý raz predstaví holandský housový producent a autor jedného z najhranejších letných hitov LOVE TOO DEEP - Ferreck Dawn!

Ferreck Dawn je aktívny ako DJ a producent už viac ako 15 rokov. Jeho produkcie vydané na populárnych labeloch ako Spinnin’ Records, Toolroom, Material, Nervous a Hey records, boli podporené DJmi ako Luciano, Carl Cox, Dubfire, Mark Knight, Davide Squillace, Matthias Tanzmann, Nic Fanciulli, Paco Osuna, Maceo Plex, Laurent Garnier, The Magician, ale aj velikánmi ako sú Steve Angello, Chuckie a Tiësto.

V roku 2013 sa Ferreck spojil s Redondo a spolu vydali "Tattoo Girl" vo vydavateľstve Material Records. Track sa stal najlepšie predávaným tohto vydavateľstva za rok 2013 a usadil sa v rebríčku Beatport Tech House Top 10 na niekoľko týždňov. "Tattoo Girl" nasledoval hit "Love Too Deep". Tento melodický hit kraľoval rebríčku Beatport Deep House Top 10 obdivuhodné 3 mesiace v rade a obsadil aj rádiové vlny staníc ako BBC Radio 1.

Jeho úspechy nezostali nepovšimnuté. Spinnin’ Records ako jedno z najväčších tanečných vydavateľstiev, domov Martina Garrixa, Sander van Doorna či Olivera Heldens okrem iných, sa stalo exkluzívnym labelom aj pre Ferrecka.

Miesto konania podujatia: ★enjoyclub, MAKOVICKÉHO 5, Žilina
Dátum začiatku podujatia: 27. Mája 2017 22:15
Dátum ukončenia podujatia: 28. Mája 2017 05:30
Pravdepodobné súradnice: 49.223N 18.7395E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ferreck Dawn @Enjoy EDMANIA

Fotografie
Podobné podujatia