Festival netradičných športov 2023

Podujatie Spišská Belá

Festival netradičných športov 2023

Pekné letné počasie tu s nami nebude celý rok. Poďme ho teda využiť a poriadne sa spolu zabaviť na Festivale netradičných športov v najkrajšej záhrade na celom Spiši.

Kto je za?

V nedeľu 20. augusta nás v nádhernom prostredí kaštieľnej záhrady v Strážkach čaká ďalší ročník Festivalu netradičných športov. Zoberte rodinu alebo kamošov a príďte. Od 14:00 tam budú pripravené netradičné aktivity, pri ktorých budete môcť preveriť svoje schopnosti improvizácie.
Prečo improvizácie? Pretože je celkom možné, že väčšinu športových aktivít ste doteraz poznali iba z počutia – to ale vôbec nevadí! Veď je to predsa Festival netradičných športov. Chodenie po lane alebo beh v lopte? Čokoľvek budete chcieť! Ak máte rádi kotrmelce, môžete vojsť do bumper ballu a zahrať si v ňom futbal so známymi alebo neznámymi – alebo sa len tak pokotúľať. (PS: bumper bally už máme aj v detskej veľkosti ) Ak ste skôr typ na sústredenie, svoj balans si otestujete na natiahnutom lane pre dobrodruhov – Slackline. Nemusíte sa báť, budete iba 20 či 30 centimetrov nad zemou. To ale neznamená, že to bude jednoduché.

To nie je všetko…

Keď si myslíte, že tu náš zoznam končí, tak počúvajte tieto zvláštne výrazy: čaká ťa Lakros, Speednet, Crossnet, Bungee (čítajte bandži ) lano a mnoho iného. Nebudeme vás učiť nové slovíčka, no počet netradičných hier a športov, ktoré máme pre vás pripravené, sa blíži k tridsiatke…. To jednoducho chcete zažiť!

Nie všetci zvládnu behať za loptou, či chodiť po lane. Pre najmenších športovcov sme tento rok pripravili špeciálny kútik, kde nájdu balančný chodník, skákací hrad, Bingo, pukec, jenga vežu, senzitívne pexeso a iné špeciálne vecičky aj pre špeci detičky.

Potrápime nielen vaše nohy, ale aj mysle

A čo vy, milovníci hlavolamov, strategického myslenia a dobrodružstva? Iste si teraz hovoríte: „A čo bude so mnou, keď mám radšej šach, encyklopédie a logické úlohy? Mám ostať doma?“ V žiadnom prípade. Vaše šikovné mozgové závity si totiž tiež prídu na svoje! Čaká na vás špeciálna Úniková izba, z ktorej sa podarí utiecť len tým najlepším.

Novinky!

Aby sme festival ešte viac spríjemnili, pridali sme do programu aj nové nafukovacie atrakcie, ktoré vám zaručia ešte väčšiu zábavu a dobrodružstvo. Počas dňa si budete môcť vyskúšať sumo obleky, mega hokejky, húseničky, koníky a mega kopačky. To všetko a ešte oveľa viac vás čaká na jedinečnom Festivale netradičných športov!

Postaráme sa aj o prázdne brušká

A ako to už pri takýchto akciách býva, myslíme aj na váš kalorický deficit! Na Festivale netradičných športov ich totiž každý z vás spáli neúrekom! V našom food stánku si ich preto budete môcť doplniť zdravým a chutným snackom. Kto si dá brokolicu? Nie, nebojte sa, budú aj sladšie pochutinky.
Tak čo, prehovorili sme vás? Zastavíte sa so svojimi deťmi, priateľmi či starými známymi? Dúfame, že sa vidíme. Tešíme sa na vás všetkých!

Festival netradičných športov mohol vzniknúť aj vďaka podpore projektu v rámci výzvy poslancov Prešovského samosprávneho kraja.

Začiatok podujatia: 20.08.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Fest Fajný Fest
Overené podujatieFest Fajný Fest
Kaštieľ Strážky, Spišská Belá
Žiadny obrázok
Overené podujatieMajáles Sabinov 2024
Park na Námestí Slobody, Sabinov
OKEY LETO POPRAD
Overené podujatieOKEY LETO POPRAD
Letisko Poprad, Poprad
Dobrý Festival 2024
Overené podujatieDobrý Festival 2024
Prírodné kúpalisko Delňa, Prešov
TATRANSKÝ TATÉR
Overené podujatieTATRANSKÝ TATÉR
Aréna Poprad, Poprad