Festival Skaly 2023

Podujatie Rajecké Teplice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly
Web podujatia:
www.festivalskaly.sk
Web organizátora:
www.festivalskaly.sk
Ďalšie podujatia v meste Rajecké Teplice
Podrobnejšie informácie: info@festivalskaly.sk

Tento rok v novom v termíne, ale na starom dobrom mieste. Príďte si vychutnať skvelú hudbu, chutné jedlo a príjemné chvíle na festival Skaly! Jedinečná atmosféra v nádhernom prostredí Slnečných Skál v obklopení prírody a výborná zábava

Na dvoch pódiách predvedú silné mená z domácej, ale aj zahraničnej scény. Na hlavnom Skaly Stagi vystúpia kapely ako Para, Vidiek, Billy Barman, Bijouterrier, Le Payaco, Nerieš, Moja reč & Komplot, Boy Wonder, Ukupunktúra, Pokyman & Simple Sample, Jimmy Pé, Taky Akoty, Cacib Dortmund, Reggay Band a uzavrie ho DJ Bosy.

Na Toxicbass Stagi sa predvedie to najlepšie z našej aj zahraničnej elektro scény. Z Británie prídu Dj-i Tantrum Desire, Vandal Kaotik či Enta, svoju show predvedie aj známy DJ z Budapešte MNDSCP, DJ Wingz z Rakúska, českí Dj-i Forbidden Society či Philip TBC, ale vychutnať si môžete aj domácu scénu s menami ako DJ Kato, DJ Bassing, DJ Lixx, Particular Shades, Blair, Entea, Gryth, Enta, Impure, Abnorman, Ronald Weedman, Skandyman, Wakanda Vision, The Rebellions, Temnã, Pablo Pexobar či Showty.

Určite nemôžeme opomenúť aj jedinečné showcase pripravené špeciálne pre Festival Skaly a to konkrétne tieto:

Hoofbeats Showcase - QO, Holotrope, Joshu4 (CZ)
Toxicbass Showcase - The Martens, Arax, Cut-Leek
Pivnica Rave Showcase - Skaro, Bergin, Fuťo, Šu3k

Okrem týchto dvoch stagov je pre vás pripravený aj denný program, ktorý bude prebiehať v samotnom areáli festivalu, ale tiež v krytom stane, kde si vychutnáte prednášky na témy "Medvede a veľké šelmy na Slovensku" a "Búrky, blesky a riziká počasia v lete".

Tiež bude pre vás pripravený kvíz o zaujímavé ceny, poézia v podaní mladých poetov zo zoskupenia Vyliate duše, tanečné a akustické vystúpenia, workshopy, na ktorých si môžete vyrobiť svoju vlastnú ecopeňaženku, zacvičiť Acroyógu či zahrať na afrických bubnoch.

Tešiť sa môžete rovnako aj na remeselné stánky s rôznymi doplnkami, oblečením. Môžete si dať zapliesť vlasy, ale rovnako si ich nechať ostrihať a v neposlednom rade sa určite môžete tešiť na delikatesy v našej skvelej Street Food zóne, ktorá je aj tento rok pod záštitou Street Food Žilina.

Neváhajte a čo najskôr si kúpte lístok na Skaly 2023. Aktuálne je v predaji už len zopár lístkov z druhej vlny, čochvíľa sa bude vstupovať do tretej vlny. Neváhajte so sebou vziať aj svojich najmenších, deti do 12 rokov majú vstup zadarmo.

Meno organizátora: Festival Skaly s.r.o.
Fotografie
Podobné podujatia