Festival Slovenské hrady

Podujatie Častá

Festival SLOVENSKÉ HRADY, ktorý sa bude konať 10. septembra 2016 na Červenom Kameni bude festivalom, ktorý láka bezplatnými prehliadkami hradov a zámkov, oslovuje remeselníkov, ľudí, ktorí ctia tradície a zároveň k historickým pamiatkam priťahuje fanúšikov súčasnej populárnej hudby - na festivale vystúpi špička slovenskej a českej pop-rockovej hudobnej scény.

Ide o podujatie, ktoré je v Čechách mimoriadne úspešné. Minulý rok zaznamenalo vo svojej dvanásťročnej histórii rekord a zaradilo sa tak medzi najúspešnejšie festivaly v Českej republike! Navštívilo ho vyše 110 000 hudobných a pamiatkových nadšencov. Na Slovensku ožije úplne po prvý krát.

V rámci celodenného programu vystúpia kapelyTublatanka, Desmod, No Name, Horkýže Slíže,Rytmus, Adam Ďurica, či Kristína. Z Česka na Červený kameň zavítajú kapely Chinaski, Divokej Billa David Koller. Organizátori pritom sľubujú program pre celé rodiny - účastníci festivalu budú mať totiž možnosť využiť bezplatné prehliadky hradu, vidieť tradičných remeselníkov, historické tradície a zasúťažiť si. V areáli bude detský kútik, pripravujú sa výtvarné súťaže, aj celodenný program pre deti. 

Fotografie
Podobné podujatia
Stavanie mája 2024
Overené podujatieStavanie mája 2024
areál futbalového ihriska, Častá
Stredovek v Sade 2024
Overené podujatieStredovek v Sade 2024
SAD JANKA KRÁĽA, Bratislava