Festival Svetových Destilátov Košice 2017

Podujatie Košice

Festival Svetových Destilátov Košice

Prvý a jedinečný festival svojho druhu zavíta 12. októbra 2017 do Košíc. V priestoroch Spoločenského pavilónu v Košiciach (Trieda SNP 61) sa stretnú najlepší distribútori zo Slovenska, Čiech a Ukrajiny, ktorí vás presvedčia o tom, že destiláty sa dajú degustovať na úrovni. Hoci ste napríklad laik, ľudia vzatí na slovo vám ukážu, ako presne nájsť vášeň pre ohodnotenie kvalitných a luxusných mokov, ktoré sú častokrát v prevádzkach cenovo i kvalitatívne vysoko hodnotené.

Od organizátorov Whisky Life Prague a Whisky Fest Bratislava vás tak bude čakať bohatý večer plný degustácií a poznatkov zo sveta kvalitných destilátov.

Tešiť sa môžete na množstvo whisky/whiskey/bourbonov, rumov, koktejlov, koňakov a brandy či vodiek, od tých najväčších slovenských distribútorov ako Koft, Nestville Distillery, Svetnapojov.sk, Rémy Cointreau, Pernod Ricard, Kubbo Select, St. Nicolaus, Drinkcentrum.sk, Stock Slovensko, Žufánek Taste Evolution či Corner&Co.

Cena vstupenie 15€ // predpredaj v sieti Ticketportal SK

V cene vstupenky obdrží každý návštevník:

- degustačný pohár (zostáva mu ako suvenír z festivalu)

- pero

- brožúru - obsahuje minimálne 10 voľných degustácií, festivalovú mapku a informácie o vystavovaných produktoch, doplnená je o zaujímavosti zo sveta profesionálneho degustovania destilátov

- ďalšie degustácie si budete môcť zakúpiť za festivalovú menu; 1 FESŤÁK = 1 €

Vstup na akciu je od 18 rokov.

Festival sa koná s podporou mesta Košice a partnerského mesta Užhorod na Ukrajine.

Hlavným partnerom festivalu je Slovensko-európska kultúrna spoločnosť FEMAN

 Viac informácií budeme postupne zverejňovať na našom webe www.festivalsvetovychdestilatov.sk a na facebooku udalosti - Festival Svetových Destilátov / The World Spirits Festival

Link na udalosť na FB: https://www.facebook.com/events/352612098501813/?fref=ts

Oficiálna web stránka: www.festivalsvetovychdestilatov.sk

Link na Slovensko-európsku kultúrnu spoločnosť FEMAN: www.feman.sk

Predpredaj vstupeniek: https://www.ticketportal.sk/Event/FESTIVAL_SVETOVYCH_DESTILATOV

Fotografie
Podobné podujatia