Festival zábavy - Piešťanské zábaly | Piatok

Podujatie Piešťany

Festival zábavy - Piešťanské zábaly | Piatok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Piešťany

Festival zábavy - Piešťanské zábaly | Piatok

1. Už ti nikdy nenaletím

Keď sa objaví váš manžel, ktorého ste nevideli vyše 10 rokov, pri dverách vášho bytu, nečakajte žiadnu nudu. Najmä, ak ste si už na neprítomnosť večného seladóna zvykli a vo Vašom byte má už svoje papučky a župan nový muž. Uhladený, suchopárny politik Viktor.
Ak myslíte, že všetko tu je predvídateľné, príďte sa presvedčiť, že sa môžete aj mýliť. ...že život je plný prekvapení ukáže aj táto skvelá komédia španielskeho autora.

Hrajú : Maroš Kramár, Marko Igonda, Henrieta Mičkovicová / v alternácii Lenka Barilíková Spišáková
Réžia : Michal Spišák Autor : Santiago Moncada

2. ALE, ALE, PANI PLUKOVNÍKOVÁ
(alebo POPOL A PÁLENKA)

Komédia jedného z najúspešnejších škandinávskych dramatikov Bengta Ahlforsa. Príbeh plný čierneho humoru, v ktorom nechýba životný optimizmus, láskavosť a láska, ktorá kvitne v každom veku... V pomerne čiernej komédii o manželstve, vzťahu rodičov a dospelých detí, urne s popolom, domácej pálenke a starostlivo utajených plánoch, ktoré nakoniec aj tak vyjdú najavo, exceluje v hlavnej úlohe Božidara Turzonovová. Hra z pera súčasného fínskeho autora sa odohráva v jednej trochu pomätenej rodine. Svojrázna pani plukovníková sa rozhodne, že si urnu svojho práve zosnulého manžela odnesie z cintorína domov, čo vnukne jej potomkom nápad, ako sa zmocniť dedičstva po svojom otcovi. Pretože im k utajenej realizácii plánu chýba dôvtip, skončí všetko krachom a celá hra nečakaným happy-endom.

Hrajú: Božidara Turzonovová, Karol Čálik, Zuzana Kocúriková/ Katarína Mrázová, Zuzana Frenglová/ Oľga Belešová, Peter Trník/ Tomáš Vravník, Lucia Vráblicová/ Judita Hansman a Michal Jánoš
Réžia: Vladimír Strnisko Autor: Bengt Ahlfors

3. Všetko o ženách

Úchvatná komédia jedného z najhrávanejších súčasných autorov. Chorváta Mira Garvana (preklad J. Jankovič). V piatich príbehoch nazeráme do duše ženy, do jej pocitov, do sveta intríg, ľúbostných sklamaní, ale aj šteklivých tajomstiev. Skvelý herecký trojkoncert pomôže mužom odhaliť všetko, čo chceli vedieť o ženách, no báli sa opýtať.

Hrajú: A. Karnasová, B. Ondrejková, A. Profantová
Réžia: F. Otzow Choreografia: J. Dolinský

4. Paci Pac

Hudobno-vzdelávací projekt pre deti vo veku 1-7 rokov. Zabavíme vaše deti z aktuálneho programu PACI PAC, zahráme sa spolu hry, pofotíme sa a spravíme super náladu.

5. Kvarteto

Štyri slávne hviezdy operného neba sa po rokoch opäť nečakane stretnú a s humorom spomínajú na zašlú slávu, svoje lásky i erotické zážitky, hoci väčšina z nich má už problém spomenúť si na vlastné meno či raňajkové menu dnešného dňa. Dopriať si príbeh v podaní tejto nezabudnuteľnej hereckej štvorice je určite krásnym divadelným zážitkom.

Hrajú: Božidara Turzonovová, Zuzana Kocúriková, František Kovár, Peter Šimun.
Réžia: Martin Mňahončák Autor: Donald Harwood

6. Cyrano z predmestia (koncertná verzia)

V tento večer uvedieme koncertnú verziu legendárneho slovenského muzikálu Cyrano z predmestia, ktorá mala premiéru v máji 2019 v Divadle Nová scéna.
Diváci sa môžu tešiť na najznámejšie piesne Ja nemám lásku v malíčku, Tŕňová kráľovná, Kúpim si zrkadlo a ďalšie, v podaní umelcov ako Ján Slezák, Mirka Gális Partlová, Dárius Koči, Lenka Machciníková a ďalších v sprievode živej kapely. Okrem spevákov a hudobníkov sa predstaví aj tanečný súbor Divadla Nová scéna.

7. Koncert Brančiho Kováča (raper Vec) a Tomáša Hudáka

Netradičná fúzia rapera s komikom na jednom hudobnom pódiu.. Legenda slovenského hip-hopu Branči Kováč aka VEC v spojení so stand-up komikom a moderátorom Tomášom Hudákom.

16:00 - 23:00

Začiatok podujatia: 16.08.2024
Fotografie
Podobné podujatia