festivalová Hudobná Glosa Igora Šimega - FUBABY 2020

Podujatie Banská Bystrica

SRDEČNE POZÝVAME NA FESTIVALOVÝ VEČER - prvý z TROCH hudobnoslovných zážitkov FUBABY pod holým nebom - v nádhernej záhrade CHAVIVY REIK - v areály SPOLUORGANIZÁTORA - Múzea SNP.


Hudba, humor, hostia - s umeleckým aj životným krédom - Spoločne s divákmi v dobrom i zlom.

Návrat z obrazoviek a počítačových monitorov do osobného stretnutia, reálneho sveta - zážitok, ktorý je SÚČASŤOU LETA a tvorí život bohatší a krajší.


Motivačné večery s láskavým pohľadom aj nadhľadom - inšpirácia pre stretnutia generácií a tvorivej energie.


Kapacita je obmedzená - dôvody pociťuje každý z nás - ZABEZPEČENIE VSTUPENIEK VČAS - istota miesta vo vašich rukách.


InfoCentrum BB:

tel.: 0907 / 846 555

Námestie SNP č.1 - budova historickej RADNICE

email: ic@banskabystrica.sk


Drahí priatelia,

fanúšikovia kvalitného umenia, prívrženci kultúry a kultivovanosti, milovníci krásy, šíritelia radosti, robotníci umeleckého priemyslu, tvorcovia a tvorylky, obyvatelia Banskej Bystrice aj najširšieho okolia, turisti aj kultúrny, zážitkový a poznávací návštevníci stredoslovenskej metropoly – účastníci a spolupútnici tradičného multižánrového Festivalu umenia a dizajnu - FUBABY – Banskobystrický Montmartre aj Hudobnej Glosy !

PRVÝ Z MALEJ SÉRIE TROCH festivalových
hudobnoslovných večerov pod holým nebom.
V spoluprái s Múzeom SNP, ktoré poskytuje priestory očarujúcej záhrady CHAVIVY REIK, sedenie a elektrinu.
KAPACITA OBMEDZENÁ v zmysle nariadení o bezpečnosti verejných produkcií a zhromaždení.

POZVANIE HOSTIEĽA - herca, speváka, režiséra a pedagóga, tvorcu, spoluproducenta a riaditeľa FUBABY - Igora ŠIMEGA - priajli:

ŠTEFAN SKRÚCANÝ
- slovenský herec, moderátor, kabaretiér, humorista a spevák - osobnosť kultúrneho a spoločenského života, hudobných scén a televíznych relácií so životným nadhľadom, profesionálnou výbavou všestranného umelca a láskavým humorom.

MAREK KUTNÁR
- muzikant, spevák, aranžér a autor - líder hudobnej skupiny SEMATAM a sólista bigbandu Swingless Jazz Ensemble. Aktuálne s novinkou - CD SEMATAM a novými videoklipmi tejto čoraz populárnejšej kapely.

PETRA SABOVÁ
- herečka, speváčka, pedagóg - hosťujúca členka trnavského DJP, speváčka autorských aj populárnych piesní a šansóov, autorka aj interpretka detského Divadla pre deti POTULNÁ PEŤKA a viacerých predstavení pre deti.


HOSTITEĽ:

Igor ŠIMEG – herec, spevák - riaditeľ FUBABY - Banskobystrický Montmartre (9 ročníkov)

 

Herec, muzikálový ako aj operetný spevák, šansoniér a pedagóg, ktorý sa s prirodzenou ľahkosťou pohybuje medzi hudobnými žánrami od svetových a domácich muzikálov a operiet, až po šansón a pop.

 

Pravidelne spolupracuje pri tvorbe aj realizáciách rôznych kultúrnych a spoločenských aktivitách firiem aj ako kreatívec a režisér. Je  tvorcom a riaditeľom medzinárodného multižánrového Festivalu umenia a dizajnu v Banskej Bystrici - www.fubaby.sk

 

Je držiteľom ocenení Literárního fondu, Slovenského literárneho fondu, Bronzového klinca – ocenenia Klubu reklamných agentúr Slovenska, Slovak Gold a Zlatej pečate

 

Realizácie: STV, RTVS, TV JOJ, TV Markiza, divadlo Nová scéna Bratislava, Slovak institute Praha, ZSE, E.ON, ASB Jaga group, Majstrovstvá Slovenska vo fitnes, Teátro Wűstenrot, Teatro Colorato, Fakulta Hudobného Umenia Akadémie Umení v BB, Design factory, Mestské hudobné divadlo BB, ...

 

Aktuálne vystupuje ako sólista na doskách divadla Nová scéna, hosťujúcich predstaveniach Gróf Luxemburg, Hudobná Glosa Igora Šimega, v televíznych seriálových príbehoch TV JOJ a Markíza a Horror show RedCat Cabaret v Bratislave.

Meno organizátora: Mestské hudbné divadlo BB
Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Aula SZU, Banská Bystrica
LUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Overené podujatieLUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Urban Spot, Banská Bystrica
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Overené podujatieHELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica