FILIP JANČÍK VIANOČNÉ TURNÉ 2023 ŽILINA - 17,30 HOD.

Podujatie Žilina

FILIP JANČÍK VIANOČNÉ TURNÉ 2023 ŽILINA - 17,30 HOD.

Filip Jančík opäť prináša sériu exkluzívnych vianočných koncertov.

Po mimoriadnom úspechu vianočných koncertov minulého roku, či unikátneho koncertu na Dunaji a neutíchajúcom dopyte fanúšikov vyráža Filip Jančík na štvrté kolo akustického filmového turné po Slovensku. Tento krát sa však bude niesť v znamení dokonalých Vianoc.

Filip Jančík posilnený nedávnymi úspechmi sa vrhol do ďalšieho konceptuálneho projektu. Fanúšikom odohrá sériu nezvyčajných akustických koncertov s nádychom Vianoc.

Verných fanúšikov poteší aj do veľkej časti nový repertoár, kde svoje miesto nájdu aj znelky československých filmov a rozprávok, ktoré sú overené divákmi už po desaťročia.

Nebude chýbať špeciálny aranžmán z filmu Perinbaba, Pyšná princezná, Tri oriešky pre popolušku a ešte omnoho viac.

Filip neostane svojej povesti nič dlžný a fanúšikom prinesie aj svetovú filmovú hudbu a najobľúbenejšie skladby publika, ako sú Piráti z Karibiku, soundtrack z filmu Gladiátor, Forest Gump, Pán Prsteňov či seriálu Game of Thrones. Deti zase potešia skladby z Disney rozprávok, ako je Frozen.

Za posledné roky sa Filip Jančík predstavil publiku v rôznych podobách, či už koncertami na Bratislavskom hrade, vystúpeniami pod oknami počas pandémie či akustickými koncertami filmovej hudby. Dnes je však isté, že sa už Filip Jančík nikomu nemusí predstavovať.

Huslista nezaháľa a hneď, ako skončí s jedným projektom, uvažuje nad ďalším. Milovníci klasickej hudby v Jančíkovom prevedení, tak môžu zostať pokojní.
Zostava, ktorá ho bude sprevádzať bude mať aj 10 členov a mnohí z nich pricestujú zo zahraničia. Ako je už pri Jančíkovi zvykom rád sa obklopuje tými najväčšími profesionálmi. Čo je dôležité vedieť, že sa teší na svojich poslucháčov vo viac ako šestnástich mestách. Špecialitou bude zastávka v bratislavskej Starej tržnici, kde Jančík odohrá Akustický večer filmovej hudby už 28.12.2023 . Vďaka tomu, že Jančík pôsobí aj v zahraničí, jeho koncerty na Slovensku sú veľmi zriedkavé a nie tak časté. V roku 2023 máte jedinú príležitosť zažiť ho počas obdobia Vianoc.

Začiatok: 17:30 hod.


Fotografie
Podobné podujatia