Filmový festival Ekotopfilm - Envirofilm

Podujatie Žiar nad Hronom

Žiar nad Hronom - Filmový festival Ekotopfilm - Envirofilm

NENECHAJTE SI UJSŤ FILMY, KTORÉ VÁM ZMENIA POHĽAD NA SVET

Filmový festival EKOTOPFILM – ENVIROFILM prináša do Žiaru nad Hronom výber oceňovaných dokumentárnych filmov z celého sveta. Naším cieľom je inšpiratívnym spôsobom meniť správanie spoločnosti vo vzťahu k životnému prostrediu a vytvárať priestor k otvorenej diskusii o otázkach trvalo udržateľného rozvoja, a to prostredníctvom filmových premietaní a sprievodných diskusií.

Festival štartuje už ráno! Doobedie patrí deťom z vopred prihlásených základných a stredných škôl. V rámci nášho Junior festivalu sa zameriavame na environmentálnu výchovu žiakov, kde prostredníctvom krátkych filmov a interaktívnych sprievodných aktivít učíme deti k zodpovednosti voči nášmu prostrediu.

Podvečer patrí kinosála verejnosti. Pohodlne sa usaďte a nenechajte si ujsť jedinečné zábery vlčej svorky v nehostinnej tundre, naučte sa predchádzať vzniku odpadov, vyriešte dilemu udržateľného stravovania, predstavte si život bez hmyzu alebo sa inšpirujte príbehom odhodlanej aktivistky, novodobej Johanky z Arku. Okrem jedinečných dokumentárnych filmov z celého sveta vám prinášame aj sprievodný program "mimo plátna", kde diskutujeme s našimi hosťami na aktuálne témy.

PROGRAM ČOSKORO!

U nás máte VSTUP VOĽNÝ!
Vezmite rodinu, partnerov, kamarátov a príďte nás pozrieť. Tešíme sa na vás!

Začiatok podujatia: 13. 2. 2020 16:00:00
Koniec podujatia: 13. 2. 2020 21:30:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
MADUAR 90's PARTY - Žiar nad Hronom
Overené podujatieMADUAR 90's PARTY - Žiar nad Hronom
Park Š. Moysesa, Žiar nad Hronom
CITY FEST 2024
Overené podujatieCITY FEST 2024
Park Š. Moysesa, Žiar nad Hronom
Street food fest
Overené podujatieStreet food fest
Námestie, Hnúšťa