Gašparko s Kubom v Krištáľovom kaštieli

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Gašparko s Kubom v Krištáľovom kaštieli

Posledný júnový víkend vám v divadelnej záhrade na Škultétyho 5 zahráme klasickú rozprávku pre najmenších - Gašparko s Kubom v Krištáľovom kaštieli. Príďte s nami symbolicky ukončiť divadelnú sezónu a zahájiť letnú ?

Čakáme vás v sobotu 27. 6. o 14:30 a v nedeľu 10:00 a o 14:30 ?

?Sme si vedomí, že aj napriek uvoľneniam musíme ďalej chrániť seba aj vás, a preto v divadle dodržiavame všetky potrebné hygienické a bezpečnostné opatrenia.

?Predstavenia odohráme v priestore divadelnej záhrady na Škultétyho 5. Po každom predstavení prebehne dezinfekcia priestorov a dotykových plôch.

?Lístky je možné zakúpiť cez pracovné dni v pokladni na Škultétyho 5 od 8:00 do 14:00. Cez víkend pokladňu otvárame hodinu pred predstavením. Vstupenky sú k dispozícii aj online tu: https://babkovedivadlo.maxiticket.sk/ či cez Ticketportal tu: https://www.ticketportal.sk/event/Gasparko_s_Kubom_v_Kristalovom_kastieli a keďže nezabúdame ani na životné prostredie, vstupenky nemusíte tlačiť, stačí ich mať uložené v telefóne.

?V prípade nepriaznivého počasia predstavenia odohráme vo veľkej sále divadla, v ktorej bude zabezpečené šachovnicové sedenie ?

Tešíme sa na vás viac ako najviac ?

Začiatok podujatia: 27. 6. 2020 14:30:00
Koniec podujatia: 27. 6. 2020 15:30:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia
Stavania mája 2024 Rača
Stavania mája 2024 Rača
Bratislava-Rača, Bratislava
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava