Godzone konferencia 2023 | OBNOVENIE

Podujatie Banská Bystrica

Godzone konferencia 2023 | OBNOVENIE

Godzone konferencia je dvojdňové modlitebno-formačné stretnutie. Na konferencii ťa čakajú chvály, známe kapely, rečníci, diskusie, modlitby, mimo pódiové aktivity, svätá omša a mnoho ďalšieho. Chceme pokračovať v myšlienkach Godzone tour, modliť sa, rásť vo viere a vstúpiť do hĺbky Božej prítomnosti.

Godzone konferencia sa už niekoľko rokov skladá z programových blokov. Môžete sa tešiť na niekoľko blokov modlitieb a chvál, väčšinou tematicky spárovaných s prednáškami kvalitných rečníkov. Na konferencii tiež zažijete diskusie, zábavnú piatkovú večeru i sv. omšu, ktorá je zvyčajne vrcholom sobotného doobedia.Špeciálnym momentom je tradične piatkový večer, či sobotná Mix Session, teda časti programu, ktoré sú každý rok dramaturgicky unikátne.Kedykoľvek počas dvojdňového programu sa môžete zúčastniť rôznych off-stage aktivít, navštíviť s priateľmi kaviareň, prijať sviatosť zmierenia alebo – v prípade, že ste mladší ako 12 rokov – si užiť paralelne sa odohrávajúcu Detskú konferenciu.

Hlavný hosť Godzone konferencie 2023:
Mary Healy Jedna z najvýraznejších katolíckych líderiek našej generácie. Mary Healy je profesorka biblistiky, autorka kníh a rečníčka. Pôsobí v niekoľkých pápežských komisiách a je zodpovednou editorkou komentárov k Svätému Písmu. Často a rada prednáša o Biblii, charizmatickej obnove či duchovných daroch. Kombinácia jej autentickej vášne pre pôsobenie Ducha Svätého a dlhoročného štúdia a vedomostí z nej robí skutočne výnimočnú rečníčku, ktorá zasiahne dušu, ducha i rozum.

Aj tento rok bude súčasne s Godzone konferenciou prebiehať Detská konferencia, pre našich najmenších. Keďže aj oni sú súčasťou Generácie, ktorej ide o Božie kráľovstvo, túžime kvalitný program pripraviť aj deťom a tak im ukázať, kto je Boh a sprostredkovať im osobné stretnutie s ním. Ohlásme im Božie kráľovstvo a pomôžme upevňovať ich identitu Božích detí už v detstve hravou formou plnou zábavy.

Začiatok podujatia: 05.05.2023
Koniec podujatia: 06.05.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica
Beseda s Pavlom Sibylom
Overené podujatieBeseda s Pavlom Sibylom
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, Pobočka Centrum, Banská Bystrica
MILÉ.MALÉ pre teba
Overené podujatieMILÉ.MALÉ pre teba
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Centrum, Banská Bystrica
Jar na farme
Overené podujatieJar na farme
Lučenec - Ľadovo, Lučenec
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica