Gonsofus + Haiku Garden (SI)

Podujatie Trenčín

Gonsofus + Haiku Garden (SI)

Pred vydaním nového albumu, Gonsofus vyrazí na turné po slovenských kluboch. Po prvýkrát sa zastavia aj v Klube Lúč. Tretia edícia turné s tradičným názvom “Gonsofus v tvojom meste” sa uskutoční v marci a začiatkom apríla. Gonsofus predstaví na koncertoch úplne nové a ešte nehrané pesničky z nového albumu, ktorý duo plánuje vydať tento rok na jar.​ Samozrejme nebudú chýbať ani známe pesničky z albumov "Taking Shape" (2015) a "Sueno EP" (2014).
Medzinárodný hudobný projekt Gonsofus je výsledkom spolupráce dvojice Sasha Mamaev a Gábor Tokár. Veľa hudobných a kultúrnych vplyvov a jazykov splýva do ich štýlu, ktorý spája žánre ako reggae, dub, hip-hop a elektroniku. Skupina je známa pre unikátne, veľmi energické a živé koncerty, na ktorých iba oni dvaja ovládajú až desať hudobných nástrojov a prostredníctvom loopovania vytvárajú neuveriteľnú show so zvukom celého orchestra. Naživo a na mieste.​ ​
HAIKU GARDEN (SI)
O svojej hudbe hovoria ako o zmesi shoegazu a dreampopu a presne také sú aj ich koncerty. Masívne a špinavé gitarové tóny sa bijú so zasnenými a harmonickými vokálmi tak, že dokážu vyvolať halucinácie aj u absolútne triezveho poslucháča.

Miesto konania podujatia: Klub Lúč, Kniežaťa Pribinu 3, Trenčín
Dátum začiatku podujatia: 31. Marca 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 1. Apríla 2017 02:00
Pravdepodobné súradnice: 48.8955N 18.0392E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Gonsofus + Haiku Garden (SI)

Fotografie
Podobné podujatia