GRIMMY PLES 2024

Podujatie Prešov

GRIMMY PLES 2024
Pridať do môjho kalendára
Tanečné zábavy a plesy
Ďalšie podujatia v meste Prešov

GRIMMY PLES

Po mega úspešných a vypredaných 6.ročníkoch sa môžete tešiť na rešpektovaný a obľúbený 7.GRIMMY PLES v krásnych historických priestoroch PKO Prešov

Ples je určený rodičom, žiakom, priateľom a fanúšikom GRIMMY z Prešova, Košíc, Sabinova, ale aj pre širokú verejnosť, ktorá sa rada zabáva.

Čaká vás poriadna dávka energie, hudby, zábavy a tanca. Už teraz sa môžete tešiť na skvelý program, chutné jedlo a bohatú tombolu.

O program sa postará GRIMMY DANCE SHOW, do tanca bude hrať
DJ Radio Grooves (Števo a Radovan) a celým večerom nás bude sprevádzať Edo Michálek.

Cena vstupenky v predpredaji do 31.12.2023 / od 1.1.2024:
- 40 EUR (dieťa do 14 rokov) - 50 EUR/ 60 EUR (tanečníci/rodičia z GRIMMY) - 60 EUR (verejnosť)

V cene vstupenky je okrem skvelej zábavy a programu aj obľúbená a zábavná fotobúdka, novinka - 360 photo both (interaktívna elektronická točňa, ktorá sa počas vášho fotenia automaticky točí), prípitok, predjedlo, candy bar, caffe bar, džbány s vodou a celý večer švédske stoly. U nás znudení, hladní a smädní nebudete.

Bližšie info a záväzné rezervácie na recepcii, alebo na 051/776 16 45. Vstupenky sa budú predávať od 6.11.2023. Počet miest je obmedzený!

P.S. Môžete byť pár, alebo skupinka priateľov, nie je nutné mať partnera, ani drahú garderóbu, alebo smoking, stačí elegantné spoločenské oblečenie. Je len na vás v akom spoločenskom oblečení sa dobre cítite. My nie sme "obyčajný" ples, my sme GRIMMY PLES.


Fotografie
Podobné podujatia
Žiadny obrázok
Overené podujatieKrojovaný Majáles
Dom kultúry, Vysoká pri Morave
Ples ľudí s dobrým srdcom 2024
Overené podujatiePles ľudí s dobrým srdcom 2024
Koncertná sieň Reduty, Spišská Nová Ves