HAH

Podujatie Dolná Strehová

HAH
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Kultúra, Zábava, párty
Web organizátora:
www.h-ios.sk
Ďalšie podujatia v meste Dolná Strehová

Festival dlhodobo figuruje v povedomí regiónu, zaznamenáva bohatú účasť divákov aj zo širšieho okolia. Postupne sa pretransformoval z pôvodného amatérskeho filmového festivalu na multižánrový festival, ktorý predstavuje výber z vystúpení komických skupín, satirických scénok, amatérskej hudobnej produkcie, uvádza viacero jednotlivcov, stand-up komedy, ľudových rozprávačov či amatérskych multimediálnych tvorcov. Jubilejný 30.ročník festivalu bude venovaný stretnutiu zakladateľov a tvorcov festivalu a prezentácii retrospektívnych pohľadov do minulosti. Trojdňový multižánrový maratón bude prebiehať v exteriéri kúpaliska. 

Sprievodným podujatím je súťažná prehliadka krátkych multimediálnych snímkov autorov zo Slovenska a zahraničia. O najlepších z nich, ktoré získajú atraktívne ceny: Zlatú, Striebornú a Bronzovú rúru, rozhodujú svojím hlasovaním diváci v ankete.

Okrem diváckej ankety bude súčasťou festivalu aj rozborový seminár hodnotiaci amatérske snímky, ktorý zabezpečia oslovení odborní lektori a interaktívna diskusia s tvorcami, pozvanými hosťami o histórii, význame a potrebe amatérskej multimediálnej tvorby HAH-u a Urtica filmu.


Meno organizátora: Hontiansko-ipeľské osvetové stredisko
Fotografie
Podobné podujatia
Vidiečanova Habovka
Overené podujatieVidiečanova Habovka
Kultúrny dom, Veľký Krtíš
Street food fest
Overené podujatieStreet food fest
Námestie, Hnúšťa
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen