Handbreak** - club season opening - Konkoly warm up

Podujatie Nové Zámky

Handbreak** - club season opening - Konkoly warm up

HANDBREAK** "club season opening" KONKOLY WARM UP !!

Festivalová sezóna sa síce ešte ani zďaleka neskončila, ale my Vás už teraz chceme pozvať na otvorenie klubovej sezóny čerstvou žúrkou ktorá bude rovno oficiálny warm up na open air akciu ktorá nám zároveň uzatvára letnú sezónu v našom okolí - Konkoly Open Air.

Hovoríme tu o prvom HANDBREAK-u sezóny 2016/2017 ktorý sa uskutoční po novom v sobotu 03.09.2016 v nezmenenom priestore vo W - CLUB Nové Zámky, v ktorom sa však cez leto udiali nemalé technické zmeny.

Prvý HANDBREAK z novej sezóny sa bude niesť v duchu domácejšieho obsadenia avšak kvalitou nijak nezaostaneme, predstaví sa celá crew, takže sa môžete tešiť na projekt iBSTRACT ktorý je členom radov Handbreak crew a ktorý má isto nachystaných kopec noviniek pre potešenie ucha i duše. Ďalším na plagáte je projekt ENEMY OF THE STATE, takisto z domácich radov a chalani taktiež vysedávajú v štúdiu koľko môžu takže sa je opäť len na čo tešiť. Pri domácich radoch ešte ostaneme a naraz spomenieme zvyšok crew podľa abecedy takže BION, FEZRY, IVORY a ŠPÁNI ktorí Vás rovnako nenechajú postávať a predstavia čerstvé sety.

Aby ste si nemysleli, že budeme hrať iba my, pozvali sme si aj hostí ktorí odprezentujú svoju prácu mimo Nových Zámkov, konkrétne dj a producent PSYCHO z Komárna, ktorého produkciu vydávajú slovenské i zahraničné labely a v poslednej dobe nehrá už iba to najtvrdšie čo scéna ponúkne, ale mimo iné je aj zodpovedný za zvuk napr. na akciách DNB Hurka, Révolution, či samotný Konkoly open air. Ďalší hosť je z Tešedíkova, je nedávno ženatý, hovorí si STINI a je zodpovedný za organizáciu tamojších podujatí a organizátor Green Land open air

Príďte s nami otvoriť klubovú sezónu ako sa patrí, v hojnom počte a zabavte sa s nami tak ako sa to v Zámkoch vždy robilo a aj robí. Na párty sa bude súťažiť aj o lístky na Konkoly open air a kto náhodou nevyhrá, bude si môcť lístok kúpiť priamo na mieste ;)

Tešíme sa na Vás :)
Handbreak crew
______________________________________
HANDBREAK** "club season opening" KONKOLY WARM UP !!

iBSTRACT, ENEMY OF THE STATE, BION, FEZRY, IVORY, ŠPÁNI
Handbreak crew

PSYCHO
4beat rec., 3llerz crew, City reboot, Révolution

STINI
Turn Turtles, Back to Hell, Green Land open air
______________________________________

Miesto konania podujatia: W CLUB - Nové Zámky, M.R.Štefánika 10, Nové Zámky
Dátum začiatku podujatia: 3. Septembra 2016 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 4. Septembra 2016 05:00
Pravdepodobné súradnice: 47.9873N 18.1656E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Handbreak** - club season opening - Konkoly warm up

Fotografie
Podobné podujatia