Hanička a Murko - VIANOČNÉ TURNÉ 2023 - TRNAVA

Podujatie Trnava

Hanička a Murko - VIANOČNÉ TURNÉ 2023 - TRNAVA
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Trnava

Hanička a Murko - VIANOČNÉ TURNÉ 2023 - TRNAVA

Hanička a jej kocúrik Murko sa po roku opäť vydávajú na svoje výnimočné VIANOČNÉ TURNÉ! Všetkým deťom prinášajú zimný muzikál, v ktorom zaznejú najobľúbenejšie pesničky z ich vianočného CD. V pútavom zimnom príbehu sa stretnete so zázračnou (a trošku nezbednou) kráľovnou Vločkou, ktorá Haničke a Murkovi predstaví úžasných hostí! Spoznáme veselého Snehuliaka, Vtáčika, ktorý potrebuje našu pomoc, Mikuláša a priateľskú Elfku, pojašeného Kapra, Vianočný stromček, či neposedného Kocúrika.

Príďte sa zabaviť s roztomilou a deťmi milovanou bábkovou dvojicou a s jej rozprávkovými hosťami a užite si spolu s nimi kúzelnú vianočnú atmosféru! V predstavení plnom tanca si zaspievame najznámejšie detské pesničky o zime, Vianociach či Mikulášovi. Prežite s Haničkou a Murkom a ich kamarátmi krásny predvianočný čas! Každé dieťa dostane na pamiatku nálepku vydanú špeciálne k vianočnému predstaveniu a Murkove lízatko.

Ukážky z muzikálu si môžete pozrieť tu: https://youtube.com/playlist?list=PL_Tmrve8cK6CyD4Kbac0fBHalWHCMGYiu&si=op_LSIxIKV-u1W0E

Muzikálové vystúpenie prináša malým deťom najobľúbenejšia bábková dvojica Hanička a Murko, ktorá ich zabáva a vzdeláva už 6 rokov. Deti poznajú Haničku a Murka z mnohých živých koncertov po celom Slovensku, z YouTube (100 miliónov videní ich vzdelávacích, pesničkových a rozprávkových videí), z Detskej televízie JOJKO, z televízie JOJ PLAY, či z početných CD a DVD nosičov.

Bohatú tvorbu Haničky a Murka nájdete na YouTube: https://www.youtube.com/c/HaničkaaMurko

10:00

Začiatok podujatia: 03.12.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Svijany X.Day 2024
Overené podujatieSvijany X.Day 2024
Amfiteáter Trnava, Trnava
Rodinné podujatie Za ruku
Overené podujatieRodinné podujatie Za ruku
Mestský amfiteáter, Trnava
Berlin Manson + hostia
Overené podujatieBerlin Manson + hostia
Kultúrne centrum Malý Berlín, Trnava, Trnava
Bystrík “Chceš to nahlas”
Overené podujatieBystrík “Chceš to nahlas”
Mestský amfiteáter, Trnava