Harmonizačný relaxačný víkend 10. - 12.2. 2017 Banská Štiavnica

Podujatie Banská Štiavnica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Prednášky, besedy, kurzy, Stretnutia a zrazy
Web organizátora:
www.ziv.sk
Ďalšie podujatia v meste Banská Štiavnica
Podrobnejšie informácie: 0903 275 335, 0905 255 585, ziv@ziv.sk

Víkend plný muzikoterapie, arteterapie, cvičenia a základov relaxačnej meditácie. Rozvoj koncentrácie, vizualizácie, kreativity, posilnenie sebaúcty a sebadôvery, objavovanie vlastných talentov.

Pod vedením skúsených lektorov zažijete relaxáciu s muzikoterapiou a arteterapiou, naučíte sa ako a správne meditovať, všetko podstatné o meditáciách - dýchanie, polohy tela, mentálne techniky od jednoduchých meditácií pre zdravie až k hlbším stavom vedomia a ranné a večerné uvoľňujúce cvičenia. Revitalizačný víkend, sedemnásť hodín zaujímavého programu, zábava, relax aj vzdelávanie v nádhernom historickom UNESCO meste s čarovnou atmosférou – každý si nájde pre seba to, čo práve potrebuje.

Program: http://www.ziv.sk/harmonizacny-relaxacny-vikend-10.-12.2.-2017-banska-stiavnica.html

LEKTORI:

Ing. Iveta Slobodníková, absolventka VŠVÚ, arteterapeutka, lektorka kurzov rozvoja tvorivosti a vedomia s vyše 20-ročnou praxou, autorka meditačného systému Modrá planéta
Mgr. art. Karin Lukáčová, ArtD., operná a multižánrová speváčka, hlasová pedagogička - spev, klavír a muzikoterapia
Akad. maliar Dušan Sekela, výtvarník, kurátor a autor umeleckých projektov

TERMÍN: 10.-12. február 2017
Začiatok programu v piatok o 14:00 a jeho ukončenie v nedeľu o 11:00 hod.
Registrácia a ubytovanie v piatok 10.2. od 12:00 do 14:00 hod. 

UBYTOVANIE s polpenziou: Penzión Ister *** v historickom centre mesta, Višňovského 4, B. Štiavnica mapa
Komfortné ubytovanie v 2-posteľových izbách a apartmánoch s raňajkami, cez obed a počas dňa je pripravené občerstvenie, večere v miestnej reštaurácii neďaleko penziónu
. Polpenzia obsahuje 2 x raňajky a 2 x večeru. Pre miestnych záujemcov ponúkame možnosť zúčastniť sa programu bez ubytovania a stravy.

CENA: 140 eur/dospelý, 70 eur/dieťa do 15 rokov (zahŕňa ubytovanie, polpenziu, občerstvenie a 17 hodinový program), 70 eur program bez ubytovania a stravy 

ČO SI TREBA PRINIESŤ: Odporúčame si so sebou zobrať podložku na cvičenie a meditáciu (deku/karimatku, prípadne meditačný vankúš, ak chcete). Vlastné hudobné nástroje a perkusie sú vítané, ak máte chuť si ich priniesť.

Organizátor: Ing. Iveta Slobodníková a Mgr. Katka Prigodová, Združenie pre integrálne vzdelávanie - Na Vaše otázky radi odpovieme e-mailom alebo telefonicky: ziv@ziv.sk, 0905 255 585 a 0903 275 335.

PRIHLASOVANIE
Miesto je potrebné si rezervovať vyplnením prihlášky a uhradením zálohy 70 eur (respektíve 35 eur).  Vyplňte prosím krátku on-line prihlášku Po obdŕžaní prihlášky vám pošleme údaje pre platbu na účet a informácie k pobytu pošleme po úhrade celého kurzovného. V ponuke je aj vegetariánska a bezlepková strava, ktorú treba vopred nahlásiť. Ďakujeme.
Meno organizátora: Združenie pre integrálne vzdelávanie
Fotografie
Podobné podujatia
Godzone konferencia 2024 - Spolu
Overené podujatieGodzone konferencia 2024 - Spolu
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
Čítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Overené podujatieČítanie pod rozsvietenou čerešňou s DANIELOM HEVIEROM
Verejná knižnica Mikuláša Kováča, pobočka Fončorda, Banská Bystrica