HORNOŠARIŠSKÝ VÍNNY FESTIVAL otvorí v sobotu 6.októbra brány

Podujatie Bardejov

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Slávnosti, Zábava, párty
Web organizátora:
www.kupele-bj.sk
Ďalšie podujatia v meste Bardejov

V sobotu 5.októbra 2019 sa bude konať v Bardejovských kúpeľoch v Kúpeľnej kolonáde 5.ročník HORNOŠARIŠSKÉHO VÍNNEHO FESTIVALU. Jeho súčasťou sú bohaté sprievodné akcie a kultúrny program so začiatkom o 14.00 hod. O zábavu sa postarajú folklórne súbory Hažlínčanka a Bartošofske dzivčata a paropci, matičný klub Heligonkárov z Bardejova, na píšťalku a trombitu zahrá Jaroslav Sloboda a vystúpi aj skupina Šansón s piesňami z repertoáru Edith Piaf. Nebude chýbať o 19.00 hod. ani sabráž – exhibícia v sekaní sektov a o 20.00 hod tombola. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.

,,Akcia sa koná za každého počasia. Vstupné je 9 eur a v tom je 10 degustačných kupónov, kalich na víno a degustácia gastronomických špecialít. Príďte aj vy ochutnať sortiment vín z viacerých slovenských vinárstiev a zabaviť sa. Hornošarišský vínny festival je posledným masovým podujatím tohtoročnej kúpeľnej sezóny. Tradične očakávame účasť niekoľko sto návštevníkov, ktorí neodolajú a prídu si vychutnať dobré vína. I keď je vínny festival poslednou masovou akciou, kultúrne a osvetové podujatia budú pokračovať až do konca roka,“ pozýva T.Šatanková.

Bardejovské kúpele sú tradičným cieľom liečebných a relaxačných pobytov, ale aj jednodenných výletov rodín a stretávania sa priateľov zo širokého okolia. Väčšina je z Prešovského a Košického kraja. Areál kúpeľov a priľahlý park poskytujú dostatok možností na prechádzky a posedenia. Kultúrne akcie robia tieto vyhľadávané kúpele ešte atraktívnejšími. Bardejovské kúpele celoročne 2-krát do týždňa (v stredu a vo štvrtok od 10.30 do 13.00 hod.) ponúkajú v Kolonáde MAĽOVANIE NA HODVÁB. Ďalšími celoročnými akciami sú aspoň raz do týždňa LEKÁRSKE PREDNÁŠKY a PREDNÁŠKY O HISTÓRII s pani Trenčanovou.

Atraktívna jeseň je najlepšia na pobyt v kúpeľoch

 

Jeseň je jedným z najobľúbenejších období na návštevu kúpeľov a liečbu v nich. Bardejovské kúpele ponúkajú atraktívne pobyty pre seniorov, ale aj pre rodiny s deťmi, kde je v cene stravovanie, ubytovanie a vstup do wellness. V ponuke sú napríklad pobyty s lekárskou prehliadkou - SENIOR, SENIOR ŠPECIÁL, ŠTANDARD a EXTRA. Okrem nich ponúkajú aj relaxačné a iné pobyty bez lekárskej prehliadky OZDRAVNÝ, WELLNESS RELAX,  BEAUTY POBYT ELISABETH,...

 

V cene každého pobytu je zahrnuté ubytovanie, stravovanie formou plnej, resp. polpenzie, lekárske vyšetrenie,  procedúry denne + 3 krát denne pitná kúra. Všetci klienti majú ako bonus denne 2 hodinový vstup do WELLNESS SPA – bazénový svet, pravidelný animačný program, medicínske a historické prednášky a vstup na tanečné zábavy. Zo širokej ponuky ubytovacích zariadení v najvyššej kategórii EXCLUSIVE v nedávno rekonštruovanom hoteli ALEXANDER alebo Superior v hoteloch Astória, Ozón a Carola, až po standard  a economy vo vilkách, si vyberie naozaj každý. Luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander je najlepšou voľbou pre konanie kongresov, školení, seminárov, workshopov, teambuildingov, obchodných stretnutí, ale aj svadieb a zábav.

Zo všetkých slovenských kúpeľov majú Bardejovské najširšie indikačné zameranie. Liečia sa tu onkologické choroby, choroby obehového a tráviaceho ústrojenstva, choroby z poruchy látkovej výmeny a žliaz s vnútornou sekréciou, netuberkulózne choroby dýchacích ciest, choroby z povolania, ochorenia obličiek a močových ciest, choroby pohybového ústrojenstva a ženské ochorenia.

Priamo v areáli kúpeľov je skanzen - najstarší na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“, neďaleko je historické mesto Bardejov - pamiatka UNESCO, hrad Zborov, Slnečný majer s možnosťou jazdy na koni a mnohé iné atrakcie. 

Viac informácií na : www.kupele-bj.sk

Centrálne rezervačné oddelenie:
Tel.: 054/477 4346, 477 2717 Fax: 054/472 3549
E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, pk@kupele-bj.sk

 

Meno organizátora: Bardejovské kúpele
Fotografie
Podobné podujatia
Invalid Production
Overené podujatieInvalid Production
Hotel Bellevue, Bardejov
HORNOŠARIŠSKÝ VÍNNY FESTIVAL
Overené podujatieHORNOŠARIŠSKÝ VÍNNY FESTIVAL
Kúpeľna kolonáda, Bardejov
Street Food Festival
Overené podujatieStreet Food Festival
Hlavná ulica, Prešov
Tatranský majáles 2024
Tatranský majáles 2024
Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry
Žiadny obrázok
Overené podujatieMajáles Sabinov 2024
Park na Námestí Slobody, Sabinov