Hot Men Dance - Nové Zámky 2024

Podujatie Nové Zámky

Hot Men Dance - Nové Zámky 2024

Milé dámy, slečny, baby!
Jedinečné tanečné mega show a najlepší mužský tím tanečníkov v roku 2024 prichádza opäť na Slovensko, samozrejme aj do Nové Zamky a prinesie pre Vás úplne nové show!

HOT MEN DANCE Vám prináša dokonalosť, na úrovni „Las Vegas". Svetoznáma mužská tanečná skupina nazývaná Europe's Magic Mike pozostáva z profesionálnych modelov, tanečníkov, akrobatov a spevákov. Táto skupina Vám prinesie úplne novú 150 min. megashow, ktorá obletela svet a opäťpokračuje vo veľkolepom štýle moderného tanca s prvkami erotiky, pri ktorej zažijete vibrujúcu jazdu do Las Vegas. Program je nabitý tématickými vystúpeniami, akrobatickými kúskami, strhujúcimi efektami, ale aj šarmom a eleganciou. Aj vo Vašom meste si tak budete môcť vychutnať nezabudnuteľný zážitok! Zbavte sa preto zábran a zažite s nami bláznivú, nezabudnuteľnú párty show, o ktorú sa postarajú Matteo Gomez a Pietro Jackson s tanečníkmi.

Na čo sa môžete tešiť?
• súťaž a tombola o množstvo zaujímavých cien • hudobné mixy rôznych žánrov • dámy sa budú môcť exkluzívne odfotiť so všetkými účinkujúcimi HOT MEN DANCE • tématické vystúpenia zahraničných účinkujúcich • show nabitá akrobatickými kúskami, šarmom a eleganciou!

19:00

Začiatok podujatia: 07.04.2024
Fotografie
Podobné podujatia