Hudba bez bariér 2024 / 12.

Podujatie Ladce

Hudba bez bariér 2024 / 12.

Unikátna charitatívna akcia Hudba bez bariér prinesie aj v tomto roku nálož emócií a skvelé spevácke výkony.
Obľúbené podujatie sa bude konať 20. júna 2024 v malebnom prostredí Skalného sanktuária Božieho milosrdenstva na hore Butkov nad obcou Ladce. Na koncerte vystúpia charizmatický Tomáš Klus, Martin Gyimesi ( predstaviteľ Karola Duchoňa v najúspešnejšom muzikáli “Na srdci mi hraj” ), mladá, talentovaná speváčka Ester a jeden špeciálny hosť, ktorého meno prezradíme tesne pred podujatím.

V poradí dvanáste pokračovanie jedinečného podujatia organizuje OZ PARASPORT24 a výťažok z koncertu poputuje na pomoc rodinám! ( Ako vždy a to priamo na mieste )

Naše akcie pomáhajú aj takýmto deťom https://www.youtube.com/shorts/-KuKkvW9tNM

Emócie, krásna hudba a fantastická atmosféra. To je projekt Hudba bez bariér, ktorý tento rok vypukne 20. júna 2024.
„Dvanásta edícia projektu Hudba bez bariér je pre mňa osobne veľkým posunom v projektoch pomoci iným. Som veľmi rád, že medzi nás zavíta skvelý Tomáš Klus, ale aj skvelé piesne Karola Duchoňa z najúspešnejšieho muzikálu “Na srdci mi hraj” teší sa organizátor podujatia Miroslav Buľovský z občianskeho združenia PARASPORT24”.

...len 1 hodinu z Trnavy, 38 min zo Žiliny, 24 minút z Považskej Bystrice, 28 minút z Trenčína, 16 minút z Dubnice nad Váhom a 12 minút z Ilavy

ZŤP – vozíčkar na invalidnom vozíku má vstup zdarma (doprovod vozíčkarovi hradí plnú cenu lístka)

18:00

Začiatok podujatia: 20.06.2024
Fotografie
Podobné podujatia