Hudobná burza v KC Dunaj

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Jarmoky a trhy
Web organizátora:
www.vinyloveplatne.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Hudobná burza v KC Dunaj

Hudobná burza s niekoľkoročnou tradíciou - prvá po letných prázdninách. Ide o najväčšie stretnutie zberateľov vinylových LP platní, CD nosičov, MC kaziet v Bratislave, tradične v priestoroch klubu KC Dunaj v centre mesta. Burza zameraná na výmenu, predaj, kúpu hudby na klasických analógových nosičoch, ale na svoje si prídu aj zberatelia hudby na CD diskoch. Burza bude vo veľkej sále KC Dunaj ( 4.poschodie - vchod zo strany Nedbalovej ulice), začiatok o 10,00 - koniec približne okolo 15,00 tej hodiny. Účasť potvrdili už prví predajcovia ( aj z Čiech), je to po dlhšom čase väčšia burza v Bratislave, na ktorej očakávame bohatú ponuku hudobných nosičov a memorabílií. Takmer pravidelne našu burzu navštevujú aj zberatelia - muzikanti slovenskej pop/rockovej scény.
Vstup pre verejnoť je zdarma, záujemcovia o predaj na burze sa registrujú vopred - píšte prosím na info@vinyloveplatne.sk.

Bezprostredne vedľa burzy bude otvorený bar KC Dunaj s ponukou osviežujúcich nápojov, kávy, čaju. Parkovanie zdarma hľadajte prosím v okoli námestia SNP, v okolí ulích Zochova, Svoradova. Platené parkovanie so strážením nájdete v podzemnej garáži "klarisky" asi 30 metrov od vchodu do KC Dunaj.
Tešíme sa na Vašu návštevu a ďakujeme za zdieľanie, alebo doporučenie ďalším fanúšikom najmä analógovej hudby.

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 16. Septembra 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Septembra 2017 15:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Hudobná burza v KC Dunaj

Meno organizátora: Vinylové platne
Fotografie
Podobné podujatia