Hudobná GLOSA Igora ŠIMEGA č. 73

Podujatie Banská Bystrica

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Kultúra, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Banská Bystrica
Podrobnejšie informácie: tel.: +421/ 48/ 412 37 37 , e-mail: hotelnarodnydom@hotelnarodnydom.sk
HUDBA HUMOR HUSTÉINFO - INŠPIRATÍVNY VEČER - zážitok s vôňou babieho leta všetky, až hmateľné chute, so všetkou farebnosťou a prekvapeniami tohto čarovného ročného obdobia.

POZVANIE PRIJALI HOSTIA:

DUŠAN DIAMANT

Muzikant, spevák, majiteľ reklamnej agentúry s množstvo vystúpení, TV skúsenosťou, pestrosťou žánrov a pracovitosťou – banskobystrický talent s rozpínajúcimi krídlami.
Člen hudobnej skupiny GATSBY SOUND – „Sme kapela hrajúca moderné piesne v postmodernom swingovom šate. A neskutočne nás to baví!“ *

ZUZANA ALMÁŠI KOREŇOVÁ

Autorka, lektorka mäkkých zručností, pedagogička, mediátorka, motivátorka, transformačná spíkerka, lektorka, koučka aj pedagogička školy Marie Montesori – a to sme stále iba na začiatku.

Stvoriteľka autorských originálnych „ bábok, ktoré liečia dušu“, organizátorka umeleckej výstavy Dvorné Dámy – bohatá história aktivít v oblasti vzdelávania zahŕňa všetky generácie od detí až po seniorov, témy osobného rozvoja, komunikácie a kreativity – maximálna minimalistka

Autorka tretej knihy pre dospelých – Ela v divadle ŽIVOT – s krstom 15.novembra vo zvolene – dozvieme sa aj tomto diele v na Hudobnej glosa viacej v tejto predpremiére?

„Mojim poslaním je viesť ľudí k osobnej slobode, uvedomovať si nekonečnosť možností, niesť zodpovednosť len sám za seba. Učím ich, ako komunikovať, aby si ešte viac vážili samých seba, ako robiť s láskou to, čo ich baví, aj ako vďaka tomu prosperovať.“ *

HOSTITEĽ - IGOR ŠIMEG

herec, spevák, pedagóg, ktorý sa s prirodzenou ľahkosťou pohybuje medzi hudobnými žánrami od popu cez svetové a domáce muzikály a operety, v ktorých účinkoval, až po šansón. Držiteľ ocenení Literárneho fondu, Bronzového klinca – ocenenie Klubu reklamných agentúr Slovenska, Slovak Gold a Zlatej pečate.

Vedúci Operného štúdia na Akadémii umení v Banskej Bystrici, hosť viacerých divadiel v Bratislave – RedCat Cabaret, Divadlo Nová scéna v Bratislave, Divadlo Colorato a je tiež zakladateľ Mestského hudobného divadla v Banskej Bystrici.
Aktuálne vystupuje ako hosťujúci sólista na doskách divadla Nová scéna v muzikály Bedári, predstaveniach Gróf Luxemburg, HorrorShow a televíznych seriálových príbehoch TV JOJ a Markíza.

Zakladateľ a riaditeľ najväčšieho regionálneho multižánrového festivalu umenia a dizajnu – FUBABY, viacerých maloformátových kultúrnych cyklických podujatí v Banskej Bystrici, vytrvalý propagátor talentov, spolupracovník televízií pedagóg a autor niekoľkých hudobnodramatických titulov.

Koncertuje v hudobných zoskupeniach TRJOF IL TRIO a dvojgeneračnej speváckej kapele 2MUZICISTI, a je tiež členom popoperného spojenia s opernými spevákmi Jurajom Vodilom a Petrom Oravcom. Vlastný sólový koncertný program – Môj muzikálový svet je nabitý svetovými aj československými muzikálovými hitmi od Fantóma opery, cez Bedárov Angeliku až po Cyrana z predmestia a mnoho ďalších.

*citácie z verejných stránok na internete
Meno organizátora: Mestské hudobné divadlo Banská Bystrica
Fotografie
Podobné podujatia
TICHÁ NOC
Overené podujatieTICHÁ NOC
Aula SZU, Banská Bystrica
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Aula SZU, Banská Bystrica
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Overené podujatieHELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica
LUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Overené podujatieLUKÁŠ ADAMEC BODKA TOUR 2024
Urban Spot, Banská Bystrica