Hudobný piknik

Podujatie Trenčín

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Koncerty, Kultúra
Web podujatia:
www.trencin.sk
Web organizátora:
www.trencin.sk
Ďalšie podujatia v meste Trenčín
Podrobnejšie informácie: katarina.martinkova@trencin.sk
Každý piatok sa akustickými koncertmi predstavia o 19.00 pod stanom za pódiom na Mierovom námestí známe i menej známe tváre s výnimočnou a originálnou muzikou. Hrať sa bude jazz, blues, reggae, flamenco či world music. 

8. 7.       Marián a Martin Geišbergovci

Otec a syn, dve gitary a skladby plné poézie a poetiky. Aj keď ich hudba sa označuje pojmom folk či šansón, divadelné skúsenosti a schopnosť bravúrne ovládnuť atmosféru robia z ich koncertov nevšedné zážitky.

 

15. 7.     Sisa Fehér & Fehero Rocher      DVOJKONCERT

Jazz, blues a soul, ktoré sa jemne dotknú vašej duše – taký bude koncert slovenskej speváčky Sisy Fehér a jej česko-talianskej kapely.

 

15. 7.     MiraMundo       DVOJKONCERT

Skupina MiraMundo (Brazília/Španielsko/Taliansko/Mexiko) s originálnym južanským temperamentom prinesie nielen vášnivú sambu, flamenco, bossa novu a reggae, ale aj ďalšie štýly z krajín, odkiaľ majú svoje korene.

 

22. 7.     Gabriel Kain & The Ables

Baroque’n’roll – originálnu zmes zemitého blues, blúznivého kabaretu, temnej tanečnosti a východoeurópskeho temperamentu bude hrať britská kapela vedená slovenským gitaristom a spevákom Gabrielom Kainom.

 

29. 7.     Thomas Puskailer

Jeho tvár a úsmev poznáte z titulných stránok, v hudbe vyskúšal rôzne žánre, pop aj klubovú hudbu. Na tomto akustickom koncerte však oceníte jeho výborný hlas a civilný prejav len v sprievode vynikajúceho gitaristu Andreja Urbanského.

Meno organizátora: Mesto Trenčín
Fotografie
Podobné podujatia
Gympelrock
Overené podujatieGympelrock
KKC Hviezda, Trenčín
Lash and Grey
Overené podujatieLash and Grey
KKC Hviezda, Trenčín