INFECTED RAIN + Stellvris + Moyra + Landscape of Shadows | SKALICA, Orlovňa

Podujatie Skalica

INFECTED RAIN + Stellvris + Moyra + Landscape of Shadows | SKALICA, Orlovňa

Aj počas prázdnin bude v Orlovni horúco!! Privítame Infected Rain a ďalšie skvelé kapely!
Moldavskí INFECTED RAIN sa právom zaradili medzi TOP metalové kapely spojené s moderným soundom a ženským vokálom. Na čele stojí charismatická speváčka Lena Scissorhands, ktorá kombinuje screaming s rôznymi hlasovými polohami... Infected Rain mali vystúpiť v Orlovni už v júny 2020. Ale rôzne okolnosti to zariadili tak, že sa nám predstavia až toto leto, v rámci celoeurópskeho "Heyday Tour". Kapela Infected Rain bola založená v roku 2008 a svojím prístupom je známa, ako jedna z najtvrdšie pracujúcich metalových kapiel na scéne, taktiež ich zdobí ukážkový prístup k svojim fanúšikom. Toto úsilie im prinieslo zmluvu s momentálne jedným z najlepších hudobných vydavateľstiev Napalm Records a účasť na najväčších európskych festivaloch a pódiach nielen v Európe, ale aj za oceánom. Momentálne IR okrem pripravovaného tour pracuje na svojom 6 albume. Infected Rain s každým novým materiálom potvrdzuje, že dokáže prepojiť svoju jedinečnú a energickú zmes štýlov, s tvrdými riffmi a temnými melódiami, ako žiadna iná kapela na metalovej scéne.

Z Prahy do Orlovne dorazí stále populárnejšia kapela STELLVRIS, ktorá sa na scéne za pomerne krátku dobu etablovala na vrchole Českého moderného metalu a určite má veľký potenciál preraziť aj v zahraničí, kde kapela často koncertuje! Je to len otázkou času...
Z poľskej Vroclavi k nám dorazí kapela MOYRA - produkujúca melodický death metal, ktorý spája s rôznymi žánrami a experimentálnymi prvkami!!

Celý večer odpáli LANDSCAPE OF SHADOWS, ktorí potešia všetkých fanúšikov moderného groovy / death metalu!!

19:00

Začiatok podujatia: 22.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Koncert 4 Tenoři
Overené podujatieKoncert 4 Tenoři
Františkánska záhrada, Skalica
Majáles v Pomlé 2024
Overené podujatieMajáles v Pomlé 2024
v mestskom parku Pomlé, Šamorín
Celomestské prvomájové oslavy 2024
Overené podujatieCelomestské prvomájové oslavy 2024
na Mierovom námestí pred budovou MsÚ, Galanta