Intenzívny seminár hormonálnej jogovej terapie pre ženy

Podujatie Bojnice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
hormonalka.sk
Web organizátora:
www.hormonalka.sk
Ďalšie podujatia v meste Bojnice
Podrobnejšie informácie: hormonalka@gmail.com
Na kurze sa naučíme konpletnú zostavu 21 cvikov hormonálnej jogovej terapie podľa Dinah Rodrigues, ktorej pravidelným cvičením získa žena hormonálnu rovnováhu (cvičenie odstraňuje nepriaznivé symptómy manopauzy, cysty na vaječníkoch, PMS, polycystické vaječníky, strata menštruácie a ovulácie (predčasná menopauza), neplodnosť (spôsobená hormonálnou nerovnováhou alebo zlým prekrvením panvovej oblasti).

HJT má pozitívny vplyv pri problémoch ako: depresia, emocionálne nestabilita, zníženie pamäti (spôsobené nízkou hladinou hormónov), nízke libido, inkontinencia, osteoporóza, syndróm karpálneho tunelu, nedostatočná činnosť štítnej žľazy, nespavosť, vypadávanie vlasov, lámavé nechty, suchá pleť, akné a ďalších problémoch spôsobených hormonálnou nerovnováhou.

Súčasťou kurzu je aj výučba niekoľkých antistresových cvikov na odbúranie stresu, ktorý sa vo významnej miere podieľa na znižovaní hladiny hormónov. V cene kurzy sú tlačené materiály s opisom všetkého, čo sa na kurze naučíme tak, aby ste mohli bez problémov cvičiť samostatne doma. Okrem toho máte jednu opakovaciu hodinu po absolvovaní kurzu grátis.

Pre viac informácií a prihlásenie sa do kurzu ma kontaktujte prostredníctvom FB správy, prípadne vyplnením formulára na www.hormonalka.sk alebo e-mailom na: hormonalka@gmail.com
Meno organizátora: Jana Šrámková
Fotografie
Podobné podujatia