Intenzívny seminár hormonálnej jogovej terapie pre ženy

Podujatie Bojnice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Prednášky, besedy, kurzy
Web podujatia:
www.hormonalka.sk
Web organizátora:
www.hormonalka.sk
Ďalšie podujatia v meste Bojnice
Podrobnejšie informácie: hormonalka@gmail.com

V príjemnom prostredí rodinného hotela Lipa, 3 minúty chôdze od Bojnického zámku, sa počas piatkového večera a soboty do popoludnia naučíme zostavu 21 cvikov podľa Dinah Rodrigues pre získanie hormonálnej rovnováhy žien.
Možnosť ubytovania a stravovania priamo v hoteli, kde budeme cvičiť.
Cviky sú jednoduché, vychádzajú z jogových ásan, doplnené sú o špeciálne techniky zamerané na masáž a prísun energie do žliaz s vnútornou sekréciou pre zvýšenie hladiny ženských pohlavných hormónov a aktiváciu štítnej žľazy.

Hormonálna jogová terapia (HJT) má pozitívny vplyv pri problémoch ako: emocionálne nestabilita, zníženie pamäti (spôsobené nízkou hladinou hormónov), nízke libido, inkontinencia, osteoporóza, syndróm karpálneho tunelu, nedostatočná činnosť štítnej žľazy, nespavosť, vypadávanie vlasov, lámavé nechty, suchá pleť, akné, depresia a ďalších problémoch spôsobených hormonálnou nerovnováhou.

Súčasťou kurzu je aj výučba niekoľkých antistresových cvikov na odbúranie stresu, ktorý sa vo významnej miere podieľa na znižovaní hladiny hormónov.

V cene kurzy sú tlačené materiály s opisom všetkého, čo sa na kurze naučíme tak, aby ste mohli bez problémov cvičiť samostatne doma. A ako bonus je jedna opakovacia hodina (na ktorej prejdeme celú zostavu HJT podľa Dinah Rodrigues) po absolvovaní kurzu zdarma.

Pre viac informácií a prihlásenie sa do kurzu ma kontaktujte prostredníctvom FB správy, prípadne vyplnením formulára na www.hormonalka.sk alebo e-mailom na: hormonalka@gmail.com

Teším sa na vás a spoločné cvičenie

Meno organizátora: Ing. Jana Šrámková
Fotografie
Podobné podujatia