Inverzia: Melancholic Pop koncert @HalmiSpace

Podujatie Košice

Neseď doma a poď k nám na koncert! Naše vynovené pódium tentokrát prenecháme mladej slovenskej kapele Inverzia. Hosťovať jej budú dve talentované speváčky - Freezie a Katka Palubová. 

KEDY: v piatok 29. septembra o 19:00
KDE: v HalmiSpace, Hlavná 21, Košice
VSTUPNÉ: dobrovoľné :)

Inverzia 
Vznikla v decembri 2016. Zakladajúcimi členmi kapely sú bratia Matej a Maroš Pecho. V jej tvorbe prevažuje najmä melancholický pop s prvkami folku. Je inšpirovaná životom a tiež hudobnými vzormi ako je napríklad Glen Hansard. V júni tohto roka vydala svoje prvé EP album s názvom Inverzia obsahujúci singel Ticho.

Videoklip ku skladbe sa natáčal na Liptovskej Mare a hlavnú úlohu si v ňom zahrala Barbora Bezáková, ktorá v súčasnosti dokončuje štúdium na JAMU v Brne. Krátku ochutnávku toho, na čo sa môžeš tešiť nájdeš na ---> https://www.youtube.com/watch?v=3_CKZ36k1OM 

Freezie
Freezie je pseudonym, pod ktorým vystupuje hudobná skladateľka Timea Jazudeková z Bardejova.

Katka Palubová
Katka je mladá speváčka z Bardejova, ktorá hľadala svoje JA snáď vo všetkých umeleckých smeroch. No až s gitarou v ruke a ústami pred mikrofónom ho našla. Hre na gitaru a klavír a taktiež spevu sa venuje už zopár rokov a to celým svojim hudobníckym srdcom. Už nejaký ten čas tvorí aj vlastné piesne, a tie, ktoré neskončili v šuflíku chce zahrať aj Vám :)
Meno organizátora: HalmiSpace
Fotografie
Podobné podujatia