Jarný charitatívny bazár 2018

Podujatie Nitra

Jarný charitatívny bazár 2018

Pozývame vás na "Jarný charitatívny bazár 2018".

Za skvelé ceny sme pre vás pripravili širokú ponuku oblečenia a obuvi pre veľkých i tých najmenších, či dokonca len deti "v pláne" :)

Príďte si obohatiť svoj šatník o zaujímavé kúsky a deťom, ktoré nám rastú ako z vody doplniť z čoho vyrástli. Všetky veci budú vyprané, vyžehlené a vo výbornom stave. Okrem peňazí si so sebou nezabudnite priniesť aj prázdne tašky, aby ste dokázali odniesť všetko, čo určite nakúpite :)

Výnos z bazára pôjde na zabezpečenie potrieb klientiek a ich detí v našich zariadeniach, ktoré si vyžadujú finančné prostriedky.

Denne dostávame ponuky darovania oblečenia, obuvi, …, pre naše klientky a deti v zariadeniach, aj v teréne. Prioritne idú práve im, ale rovnako, ako nikto z nás nepotrebuje mať zrazu plnú skriňu kabátov, čižiem, tričiek,… nepotrebujú to ani naše klientky, či ich deti. No a keďže disponujeme len veľmi obmedzenými skladovým priestorom, kde vieme veci vhodne uskladňovať do momentu, keď ich bude niekto neskôr potrebovať, musíme ponuky často odmietať.

A keď sa nás jeden z darcov opýtal, prečo nezorganizujeme bazár darovaných vecí a tak budeme mať peniaze na zabezpečovanie denných potrieb klientiek a detí v zariadeniach, povedali sme si, že je čas znovuobnoviť tradíciu, ktorú sme tu už mali. V súčasnej dobe oslovujeme známe osobnosti i priateľov, ktorí sa radi podelia s nejakými kúskami zo svojich šatníkov a skríň pre predaj na bazáre.

Chcete sa zapojiť a vy? Máme pre vás niekoľko ponúk, ako pomôcť:

1/ pri organizácii zbierky vecí pre predaj a ich triedení
2/ počas samotného konania s predajom a organizáciou
3/ darovaním vecí
4/ pozývaním svojich priateľov a šírením informácie o konaní
a samozrejme
5/ vašou účasťou a nakúpením :)

Ak máte záujem stať sa členom organizačného tímu, pomôcť a zapojiť sa do prípravy, organizácie, či zbierky, napíšte na miriam.dolnikova(at)centrumslniecko.sk.

Predaj sa bude konať v súlade s platným povolením verejnej zbierky: https://centrumslniecko.sk/o-nas/verejna-zbierka/

Miesto konania podujatia: Dom Matice slovenskej v Nitre, Dolnočermánska 737, Nitra
Dátum začiatku podujatia: 9. Apríla 2018 11:00
Dátum ukončenia podujatia: 9. Apríla 2018 18:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2968N 18.0684E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Jarný charitatívny bazár 2018

Meno organizátora: Centrum Slniečko, n.o.
Fotografie
Podobné podujatia