Jedlička Ekonómov DJ EKG

Podujatie Bratislava

Jedlička Ekonómov DJ EKG 15. december @Unique

HOPA (a už i DOPA) sa nám každým rokom nezadržatelne zmenšuje a zmenšuje, takže sa opäť presúvame do klubu, a to štandardne do najobľúbenejšieho a najlepšieho vysokoškolského klubu - klubu Unique !

Rozlúčiť sa so semestrom, s Bratislavou, s bezstarostným predskúškovým životom - kde inde ako na najkrutejšom vianočnom večierku ? ;)

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Jedlička ako si ju pamätáte už žial nikdy nebude ako bola predtým, teda každoročná zverina na HOPE (zverina rozumej rozmontované dvere, rozmontovaní ľudia, záchody pod oknami a podobné HOPÁcke po-akciové štandardy).
HOPA je na takúto párty už primalá a pristará a vedenie naopak primladé a priprísne, ale to neznamená, že Jedlička nebude :)


Po úspešnej spolupráci #JokeritTV a organizátorov #PartyEkonómov, sme sa znova rozhodli pre vás usporiadať exluzívnu párty v Mlynskej Doline ( ak si tu nový - link na autobusové spoje nájdeš pod detailom eventu ). Táto akcia prebehne v stále natrieskanom klube @Unique, takže by si si to nemal nechať ujsť.

Ako sak do #Unique dostaneš:
Z HOPY resp. DOPY -> http://bit.ly/2aZ5c0A
Z Dolnozemskej (od Ekonomickej univerzity) -> http://bit.ly/2brUZex
Zo Starohájskej -> http://bit.ly/2b0KE8m
Z intráku Ekonóm -> http://bit.ly/2bdPstx
A nakoniec z Vlčieho Hrdla -> http://bit.ly/2byeZgF

Doteraz ste mali možnosť zažiť fantastických interprétov ako Pil C, Delik (Moja Reč), najlepšieho DJ na Slovensku DJ EKG, famózneho saxofonistu a člena IMT Smile Gapa Sax v rámci série Sundance a mnoho ďalších.

Miesto konania podujatia: Unique Club, Staré Grunty 36, Mlynská dolina, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 15. Decembra 2016 22:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Decembra 2016 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1601N 17.0663E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Jedlička Ekonómov DJ EKG 15. december @Unique

Fotografie
Podobné podujatia