JOJKA S VAMI / ZÁMOCKÝ JARMOK Holíč

Podujatie Holíč

JOJKA S VAMI / ZÁMOCKÝ JARMOK Holíč

Nadchádza jedinečná príležitosť stráviť deň v znamení zábavy a rozmanitých aktivít pre celú rodinu na podujatí JOJKA S VAMI / ZÁMOCKÝ JARMOK Holíč.
Podujatie sa uskutoční 16.9.2023 na zámku v meste Holíč s oficiálnym začiatkom o 10:00 hod.

Hlavnými lákadlami podujatia sú koncerty známych hudobníkov, medzi ktorými nechýba KATE RYAN, ktorá vystúpi exkluzívne na Slovensku v rámci “THE ULTIMATE SEDUCTION” EUROPEAN TOUR 2023„. Okrem toho bude k dispozícii viacero scén, ako Hlavná scéna, Detská scéna a Fun scéna, kde návštevníci si môžu užiť rôznorodý program, vrátane zóny detských relácie Jojko TV so Sníčkom HUGOM, parkour show Youtubera TARYho, autogramiádu s osobnosťami televízie JOJ.
Pre tých, ktorí si radi užijú výborný burčiak a živú hudbu, je pripravená vinárska zóna s možnosťou ochutnávky, ako aj rozhovory so známymi osobnosťami televízie JOJ a rôzne kastingy do televíznych programov a ďalší zaujímavý program.

Okrem toho budú k dispozícii jarmočné predajné stánky a stánky s občerstvením, kolotoče, ako aj rôznorodé aktivity a programy pre celú rodinu, vrátane JOJKO BIKE CUP so Sníčkom Hugom, koncerty populárnych slovenských umelcov, ako ADAM ĎURICA, KING SHAOLIN, EMMA DROBNÁ, DUO YAMAHA, SENZUS, ZUŠ Dr. J. Blaha Skalica TAXIS, Sníček HUGO, DÚHALKA a FS VALŠA. V rámci podujatia sa budete môcť nielen stretnúť, ale aj vychutnať si naživo známu Televíznu show INKOGNITO s jeho protagonistami a odniesť si tak jedinečný zážitok.

Ak si zakúpite vstupenku na JOJKA S VAMI / ZÁMOCKÝ JARMOK Holíč, získate prístup na toto skvelé podujatie a navyše aj cashback/kredit v hodnote 20,- eur, ktorý je nahratý na každej vstupenke vo forme jedinečného kódu. Tento kód si uplatníte v hodnote 10,-eur na nákup akéhokoľvek sortimentu zn. GLOBBER v e-shope rajhračiek.sk. a ďalších 10,-eur na nákup akéhokoľvek sortimentu v e-shope PROFIAUTOSK.SK

Takže neváhajte a kúpte si svoju vstupenku na JOJKA S VAMI / ZÁMOCKÝ JARMOK Holíč ešte dnes, aby ste získali 20-eurový kredit na nákup v e-shope www.rajhračiek.sk , www.profiautosk.sk
Tešíme sa na vás na Zámockom jarmoku! Príďte a užite si deň plný zábavy, rozmanitých aktivít a vynikajúcej hudby. A hlavne nezabudnite, využitím kreditu nahratého na vstupenke pri nákupe nad 50,- eur sa Vám vráti vstupné.

10:00

Začiatok podujatia: 16.09.2023
Fotografie
Podobné podujatia