K-POP party with Goldmund (KR) in Bratislava!

Podujatie Bratislava

K-POP party with Goldmund (KR) in Bratislava!

Scroll down for english!

Bláznivá K-pop party s hosťami zo Soulu, koncert skupiny Goldmund naživo + K-pop D.J. set
Predaj lístkov.
V deň predstavenia na mieste konania, Metropol Bar - 8 EUR
VIP (stretnutie s kapelou + CD) - 25 EUR

Goldmund (South Korea)
https://www.facebook.com/goldmund.kr/
https://soundcloud.com/goldmundkr
Goldmund je dvojčlenná skupina z Južnej Kórei (Hyuntai 23, vokály gitara a Stray 20, produkcia a syntetizátor). Skupina sa venuje elektronickej hudbe a jej členovia sa stretli v júli 2013. Stray ako fanúšik elektronickej hudby chcel kombinovať prvky rockovej a elektronickej hudby a práca Hyuntaia sa mu páčila už pred založením spoločného projektu.
Hyuntai napísal svoju prvú skladbu inšpirovanú rockovou hudbou v Japonsku a v Marci 2014 vydali svoj prvý album "Unplanned Works"
'Stereotype Lovesong (feat. YUKARI)' skladba z tohto albumu sa stala úspešnou aj vďaka fascinujúcemu hlasu popového speváka YUKARIA. Pôvabná energia z tohto albumu priniesla niečo nové do elektronickej hudby v Južnej Kórei a teda boli prizvaní na rôzne veľké hudobne akcie ako napr. AMFAIR, WATMM, HELLO ROOKIE, ZANDARI FESTA atd.
V roku 2015 kapela vyšla na turné kde mali viac ako 20 vystúpení v krajinách ako Rusko, Kazachstan, Ukrajina, Bulharsko.
Po tomto turné začali pracovať na albume „Alive!“ a teraz v roku 2016 prezentujú svoj nový album znova na celosvetovom turné.

ENGLISH

tickets:
Normal - 8 EUR (buy at doors at the show day)
VIP (include CD & meet and greet with a band) - 25 EUR
(booking of VIP-tickets will start soon)

Crazy k-pop party with guests from Seoul!
live concert+kpop dj set

Goldmund (South Korea)
https://www.facebook.com/goldmund.kr/
https://soundcloud.com/goldmundkr
Goldmund is an electronic music band from South Korea. The band got started as Hyuntai(Vo/G, 23) and Stray (Producing and synthesizer, 20) meet in Stray's workplace in July 2013. Stray was an electronic music producer who had wanted to mix rock music and electronic music together so liked Hyuntai's past works―before organize Goldmund, Hyuntai wrote his own song inspired by Japanese rock music.
Soon Goldmund release their 1st album "Unplanned Works" in March 2014. "Unplanned Works" literally showed their unplanned works―from in some genre of electronica. 'Stereotype Lovesong (feat. YUKARI)', the title of the album become the talk of the town with a fascinating voice of the dream pop musician YUKARI. An glamorous energy in "Unplanned Works" was a kind of new waves of electronic music scene of South Korea so they were invited to many big events: AMFAIR, WATMM, HELLO ROOKIE, ZANDARI FESTA, etc.
In 2015 band give their first overseas tour – they perform with success over 20 shows in Russia, Ukraine, Kazakhstan and Bulgaria.
After that they started to work on new album – Alive!, and now, in 2016 they are going to show it worldwide with their world tour!

Miesto konania podujatia: Metropol, roh Špitálskej a Mickiewiczovej, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 26. Novembra 2016 18:00
Dátum ukončenia podujatia: 26. Novembra 2016 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1504N 17.1173E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia K-POP party with Goldmund (KR) in Bratislava!

Fotografie
Podobné podujatia