Kandráčovci a Jana Filová and Human Hills

Podujatie Zvolenská Slatina

Kandráčovci a Jana Filová and Human Hills

Dvojkoncert v podaní Kandráčovcov a Human Hills prinesie v nádhernom prostredí Penziónu Zlatý dukát výbornú letnú atmosféru a umelecký zážitok.

Kandráčovci sú hudobná skupina z východného Slovenska, ktorá divákom a poslucháčom podáva temperamentný folklór vo vokálno-inštrumentálnom prevedení cimbalovej hudby, čo najprirodzenejším spôsobom a nebráni sa spontánnej reakcii publika. So svojimi živými hudobno-speváckymi číslami vytvárajú muzikanti nezabudnuteľnú atmosféru.
Kandráčovci sa v plnej paráde predstavia 13.7.2023 v Penzióne Zlatý dukát vo Zvolenskej Slatine, kde odohrajú všetky najväčšie hity ako: Na kostolnej veži, Včielka, Šalený východ, Dva duby a nebudú chýbať Sokoly.

Jana Filová and Human Hills
Sú Art-Pop-Rocková zvolenská kapela, ktorej zakladateľkou je speváčka Jana Filová. Hlas a tvár Jany Filovej môžu diváci a poslucháči poznať z rádií, alebo TV programov Superstar, Československo má talent, z rôznych hudobných a charitatívnych projektov so zvučnými menami ako Mirka Partlová, Patrik Vyskočil, Štefan Skrúcaný, Juraj Bača a mnohých iných. Okrem vlastnej tvorby, preprába známe slovenské aj zahraničné skladby do rôznych hudobných a originálnych úprav. Jana Filová and Human Hills sa Vám predstaví v Penzióne Zlatý dukát 13.7.2023 so známymi svetovými hitmi hneď po Kandráčovcoch.

Záhradný bar s bohatou ponukou jedál a nápojov – bude k dispozícii od 17:00

18:45

Začiatok podujatia: 13.07.2023
Fotografie
Podobné podujatia
Deň bryndze
Overené podujatieDeň bryndze
Pstruša, Vígľaš
KOLLÁROVCI
Overené podujatieKOLLÁROVCI
MsKS, Revúca
Dni mesta Krupina 2024
Overené podujatieDni mesta Krupina 2024
Amfiteáter Viliama Polónyiho, Krupina
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Aula SZU, Banská Bystrica
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Overené podujatieHELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica