KARLOVESKÝ CIRKUSOVÝ DEŇ

Podujatie Bratislava

KARLOVESKÝ CIRKUSOVÝ DEŇ

Keďže "Svetový deň cirkusu" sme kvôli Korone oslávili len malým virtuálnym eventom, dodatočne sme pre vás pripravili šťavnatú cirkusovú nádielku s exotickými hosťami. "KARLOVESKÝ CIRKUSOVÝ DEŇ" sa koná 11.09.2020 od 16:00 do 18:30 v Karlovej Vsi (námestie pred ZŠ Majerníkova, v prípade nepriaznivého počasia v Kamel klube na Molecovej 1, Bratislava).

Na zahriatie si dáme cirkusový workshop, na ktorom si môžu deti aj rodičia vyskúšať základné cirkusové triky ako napríklad roztočiť tanierik na paličke alebo hula hoop okolo pása, žonglovať s loptičkami, manipuláciu s diabolom a iné zábavné hry a zažiť ozajstnú cirkusovú atmosféru.

O 18:00 sa začne žonglérsko - akrobatická show, v ktorej uvidíte najnovšie čísla profesionálnych artistov z CirKusKusu a ich nádejných mladých kurzistov. Ako hlavné hviezdy programu sa predstaví dvojica talentovaných umelcov Gustavo Ollita a Lucero Ponce známa pod názvom Equilibra.
Gustavo pochádza z Brazílie a špecializuje sa na chodenie po lane, poi, buugeng a techniky balansu. Jeho partnerka Lucero je peruánska učiteľka jogy, brušná tanečnica a hula-hooperka. Spolu tvoria kultové duo s kreatívnym prístupom k cirkusových technikám a pohybovému umeniu a účinkovali v rôznych show a na festivaloch po celom svete. Veľmi sa tešíme, že konečne zavítajú aj k nám do Bratislavy.

Vstupné na predstavenie je dobrovoľné. Ďakujeme Mestskej časti Karlova Ves za finančnú podporu a Kamel klubu za spoluprácu.

Návštevníkov prosíme o dodržiavanie aktuálnych epidemiologických opatrení podľa ÚVZ SR.

Začiatok podujatia: 11. 9. 2020 16:00:00
Koniec podujatia: 11. 9. 2020 18:30:00
Fotografie
Podobné podujatia
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
BEDÁRI / LES MISÉRABLES
Overené podujatieBEDÁRI / LES MISÉRABLES
Divadlo Nová scéna, Bratislava