Katarzia no5: Košice

Podujatie Košice

Katarzia no5: Košice

Pozývame vás na koncert Katarzie 15. apríla vo veľkej sále Úsmevu.

Na svetle stoja tí, čo sa boja vstúpiť do tmy. Album n5 je introspektívnym pohľadom na pocit z posledných dvoch rokov. Spolu s doskou prichádza na svet aj ďalší elektronický koncert Katarzie so súčasnými producentmi českej a slovenskej klubovej scény a svetlami, ktorá vychádzajú z kombinácie úzkosti doby a estetiky rave parties a divadla.

spev, hudba, text: Katarzia
Ableton Live: Oliver Torr & Jonatán Pastirčák svetlá a koncept: Tereza Bartůňková, Oliver Torr, Jonatán Pastirčák zvuk: Jan Mikšátko

Support - Isama Zing
Isama Zing je producent pendlujúci medzi Bratislavou a Prahou, DJ, člen kolektívu Mäss a platformy SHAPE. V pätnástich rokoch ho uchvátila kombinácia violončela, spevu a elektroniky. Neskôr ho nadchlo experimentovanie inšpirované zvukom labelu Warp a producentskou scénou devädesiatych rokov, aby napokon na svojej umeleckej ceste dorazil na križovatku medzi dekonštruovanou klubovou hudbou a experimentálnou popovou produkciou. Pod nickom Isama Zing sa skrýva Jonatán Pastirčák,vystupujúci taktiež ako Pjoni. Pastirčák je známy najmä ako spolupracovník Katarzie, producent posledných albumov Zrní či Zvířete jménem Podzim a skladateľ filmovej hudby (V síti, Čiary, Špina atď.). Ako Isama Zing vydal v roku 2017 debutové eponymné EP, nová dlhohrajúca kolekcia Blurry AF vyšla 22. novembra 2021.

Vstupenky v predpredaji (13 €)

20:00

Fotografie
Podobné podujatia