KE.CY Joyduro

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Športové podujatia
Web organizátora:
www.slomba.sk/
Ďalšie podujatia v meste Košice

KE.CY Joyduro

KE.CY - košické cyklotraily a BIKE PARK Červený Breh vas srdecne pozyvaju na nulty rocnik Enduro pretekov na Kosickych cyklotrailoch. Caka vas 5 meranych rychlostnych skusok na nasich cyklotrailoch (Lesmir, DrzKlopka, Zlatohuba, Bedla a SuRAWy) a zaverecna jazda, ktora bude koncit na dualke Cerveny Breh.

Registracia sa uskutocni v sobotu rano 7.10.2017 od 8.00 - 9.00 na Cervenom Brehu, pocet ucastnikov je obmedzeny na 30, preto je potrebne sa vopred zavazne prihlasit cez email: kosicke.cyklotraily@gmail.com (uviest meno a tel. cislo). Jazdci do 18 rokov budu potrebovat zakonnym zastupcom vopred podpisane prehlasenie bikera (dokument posleme na poziadanie cez vyssie uvedeny mail). Startovne bude vo vyske 5 EUR, v cene bude pivo (alebo kofola) a gulas na CB.

Jazdci startuju na vlastne riziko (prehlasenie sa bude podpisovat pri registracii), je potrebne mat bicykel v dobrom technickom stave, helma a minimalne kolenne chranice su povinne. Ide o priatelsky merany pojazd (Joyduro!), ziadne trhanie rekordov, takze prosim prisposobit rychlost povahe a stavu vozovky :) ale najma svojim silam a schopnostiam.

Na Cervenom Brehu zacinaju o 13:00 Dual Slalom preteky King of Red Hill (KORH), takze niekedy popoludni sa obe partie stretnu na dualke kde si pozrieme finalne jazdy KORHelov. Po vyhlaseni vitazov vas caka nenormalna zurka, miste hudbicka na reprakoch so zvukovym vytlakom Titanicu, video projekcia a samozrejme pifko a ine pochutiny :)

Tesime sa na vasu ucast!

Sportu zdar a bikovaniu obzvlast :)

Miesto konania podujatia: KE.CY - košické cyklotraily, Bankov, Košice
Dátum začiatku podujatia: 7. Októbra 2017 08:00
Dátum ukončenia podujatia: 8. Októbra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7483N 21.2037E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia KE.CY Joyduro

Meno organizátora: KE.CY - košické cyklotraily
Fotografie
Podobné podujatia