King Burger a Street Food II.

Podujatie Skalica

King Burger a Street Food II.
Pridať do môjho kalendára
Varenie, Gastronómia
Ďalšie podujatia v meste Skalica

King Burger a Street Food II.

SKALICKÉ LETO•2020
Hlavnou myšlienkou bolo vytvoriť v rámci súčasnej situácie a obmedzení sériu menších podujatí, ktoré budú prebiehať každú sobotu na Námestí Slobody v Skalici. Tieto podujatia majú za cieľ nielen podporiť turistický ruch, ale hlavne obnoviť kultúrny a sociálny život v meste Skalica.
Pripravili sme tematický zamerané soboty v rámci, ktorých budú prebiehať diskusie s hosťami z regiónu Skalice na tradičné aj netradičné témy.
V rámci priestoru budú umiestnené predajné stánky pre tematický zameraný predaj vždy k danej téme. Priebeh diskusií bude z námestia vysielaný zároveň live na YouTube TV kanál.

V sobotu 08.08.2020 sme si pre Vás pripravili tému KING BURGER a STREET FOOD. Na pódiu sa vystriedajú hostia na tému zdravého životného štýlu a streetfood. Neviete čo je streetfood? Tak sa príďte pozrieť a ochutnať!

Čaká na Vás nielen zaujímavý program ale aj predajné stánky či detský kútik,...

PRIHLÁŠKA PRE PREDAJCU
Predajné miesta sú poskytované bezplatne v rámci podpory podnikateľov zo strany Mesta Skalica a projektu SKALICKÉ LETO 2020.
Každý záujemca o predaj v rámci podujatia si vyplní elektronickú prihlášku uvedenú nižšie ku konkrétnemu podujatiu.
V prípade, že predajca má záujem o umiestnenie v rámci viacerých podujatí je nutné si na každé jedno podujatie zaslať samostatnú prihlášku.

08.08.2020 King Burger a STREET FOOD II.
https://forms.gle/kJk32d78SSzugN7x5

V rámci podujatia je nutné dodržanie hygienických podmienok podľa súčasných nariadení.


Začiatok podujatia: 8. 8. 2020 13:00:00
Koniec podujatia: 8. 8. 2020 18:00:00
Fotografie
Podobné podujatia