KING of the NORTH 2017

Podujatie Dolný Kubín

KING of the NORTH 2017

Už 23. septembra 2017 sa rozhodne, kto sa stane Kráľom a Kráľovnou severu. Preverí to silovo-kondičná súťaž, zameraná na presnú techniku prevedenia základných cvikov, silových cvičení s váhou a cvikov z kalisteniky s pridanou váhou. Proste "beast mode".

Súťaž bude prebiehať formou súboja "one-to-one". Súťažiaci budú
môcť o tituly zabojovať v troch kategóriách: muži do 82kg, muži nad 82kg a ženy. Maximálny počet v mužských kategóriach je 32 súťažiacich.

Registrácia bude prebiehať prostredníctvom e-mailu workoutparkdolnykubin@gmail.com. Registračný poplatok je 10€, z ktorého bude 5€ venovaných pre ľudí s hendikepom. Pre víťazov sú pripravené vecné ceny od sponzorov.
Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu podľa okolností ohrodzujúcich priebeh súťaže.

Súčasťou nadupaného športového dňa bude okrem exhibície Workout Fanatics aj tombola pre verejnosť o ceny v hodnote viac ako 300 eur, z ktorej výťažok poputuje opäť pre ľudí s hendikepom.

Podujatie podporili:
MARTIFER, SUM.SK, AV SYSTÉMY, INTERSPORT DK, Bukna & Laurinčík, PAPŠO, Footshop, TV DK, Na Orave dobre, Mesto Dolný Kubín, Blanc Optik, Seduco, CeHaTex - Pracovné odevy pre profesionálov, Dopravné značenie, REBORN, Callo zmrzlina, Hotel Green, OMNIA Studio

Miesto konania podujatia: Street Workout Park Dolný Kubín, Dolný Kubín
Dátum začiatku podujatia: 23. Septembra 2017 10:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Septembra 2017 16:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2082N 19.2913E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia KING of the NORTH 2017

Meno organizátora: Street Workout Park Dolný Kubín
Fotografie
Podobné podujatia