Kláštorský jarmok 2019

Podujatie Kláštor pod Znievom

Kláštorský jarmok 2019

V poslednú augustovú sobotu 31.08. sa v Kláštore pod Znievom uskutoční už v poradí piaty ročník Kláštorského jarmoku.

Jarmok prichádza opäť so širokou ponukou stánkov, kde nájdete od tradičných remeselných výrobkov ľudových umelcov (rezbári, keramikári, košikári, šperkári, drotári…), cez chutné občerstvenie (perníky, cukríky, koláče a klobásky, bravčové kolená, guľáš z diviny a pečenú baraninku) až po tovar komerčný (hračky, textil, galantéria, marionety…), aby sme ulahodili vkusu a chuti každého návštevníka.

Program odštartujú o 10.00 hod. vystúpenia spevokolov z Turca – Severanka, Valčan, Žabokrečan a Sučianka. Po nich sa o 12.00 hod. predstavia deti z Materskej školy Kláštor pod Znievom so svojím divadielkom Ubránenie hradu Zniev. O 14. hodine vystúpi Jožka Černý s cimbalovou muzikou Grácia, jeden z najznámejších českých spevákov ľudových piesní. O 15.30 hod. vystúpi Pavol Hammel.

Hlavným bodom programu bude o 17.00 hod. nemecká speváčka Sandra, ktorá má na konte viac ako 30 miliónov predaných nosičov s hitmi ako Maria Magdalena, Everlasting love, In the heat of the night alebo Innocent love. Po nej o 18.30 hod. vystúpi, už v Kláštore dobre známy, britský hudobník John Dale.

Samozrejme sa nezabúda ani na tých najmenších. Deti sa môžu tešiť na kolotoče, nafukovacie atrakcie a aký by to bol Kláštorský jarmok bez ťavy. Priestoru na užitie si tej správnej jarmočnej atmosféry bude dostatok, preto si nezabudnite poznačiť, že 31. augusta 2019 sa stretneme v Kláštore pod Znievom na jarmoku.

Fotografie
Podobné podujatia