Klub 2017 Live Music Night - Fats Jazz Band

Podujatie Fiľakovo

Klub 2017 Live Music Night - Fats Jazz Band

Návštevníkov tančiarne očakávajú v dobovom oblečení.

Mestské kultúrne stredisko vo Fiľakove 16-ho júna usporiada Swingovú tančiareň. Tanečné podujatie svojich návštevníkov zanesie späť do starých čias 20-tych – 40-tych rokov minulého storočia, preto záujemcov očakávajú v dobovom oblečení. Do tanca zahrá swingový orchester Fats Jazz Band z Bratislavy. V prestávke dvojhodinového tanečného podujatia uvidíte ukážku swingových tancov. Možnosť rezervácie miest a predpredaj vstupeniek osobne v MsKS alebo online na web stránke: www.kultura.filakovo.sk.

Tanečný večierok je mimoriadnou akciou série podujatí s názvom KLUB 2017 – Live Music Night, ktorá sa do klubových podujatí zapadá svojou povahou živej hudby. Myšlienka Live Music Night vznikla v roku 2016 na podnet MsKS, miestnych hudobníkov a milovníkov hudby a ponúka možnosť predstaviť sa fiľakovským hudobníkom. V marci otvorili sériu klubových koncertov Zsolt Balog a jeho priatelia, v apríli sa obecenstvo mohlo tešiť koncertu kapely Guru Brothers, ktorá je známa nielen v okolí, ale predstavili sa aj vo semifinále slovenského národného kola Eurovízie v roku 2010. V máji sa s veľkým úspechom predstavila kapela Infinity Music Band. Nová fiľakovská formácia prilákala obecenstvo s najväčšími maďarskými evergreen šlágrami. Klubové koncerty sa pokračujú aj po júnovej swingovej tančiarne – podľa plánov v roku 2017 budú hosťami KLUB-u ešte dve kapely: Jam 4 Joy a The Angels.



Korabeli öltözékben várják a táncestre érkezőket.

Swing táncestet rendez a Füleki Városi Művelődési Központ június 16-án. A múlt század 20- as – 40-es éveibe visszaröpítő rendezvényre korabeli öltözékbe várják az érdeklődőket. A zenét a pozsonyi Fats Jazz Band swing zenekar szolgáltatja. A kétórás táncest szünetében Horváth Lili és Bozó Dávid tartanak swingtánc-bemutatót. Asztalfoglalás és jegyelővétel személyesen a VMK-ban vagy online a web-oldalon lehetséges: www.kultura.filakovo.sk.

A táncest a KLUB 2017 – Live Music Night rendezvénysorozat rendhagyó eseménye, mely élőzenei jellegével illeszkedik az éves klubrendezvényekbe. A Live Music Night 2016-ban kelt életre a VMK és a helyi zenészek, zenekedvelők kezdeményezéseként. A klubkoncertek elsősorban a füleki zenészeknek kínálnak bemutatkozási lehetőséget. Márciusban Balog Zsolt és barátai nyitották meg a klubkoncertek sorozatát, áprilisban pedig a Guru Brothers zenekar koncertjét élvezhette a közönség, akik nemcsak a szűk régióban ismertek, hanem bemutatkoztak a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjében is. Májusban az Infinity Music Band mutatkozott be nagy sikerrel. Az új füleki formáció a legnagyobb magyar slágerekkel vonzotta be a közönséget. A klubkoncertek a júniusi swing táncest után is folytatódnak – a tervek szerint még két füleki zenekar: a Jam 4 Joy és a The Angels lesznek a KLUB vendégei a 2017-es évben.

Miesto konania podujatia: Mestské kultúrne stredisko Fiľakovo - Füleki Városi Művelődési Központ, Nám. slobody 30., Fiľakovo
Vstupenky: http://www.kultura.filakovo.sk/
Dátum začiatku podujatia: 16. Júna 2017 20:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Júna 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2685N 19.8241E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Klub 2017 Live Music Night - Fats Jazz Band

Fotografie
Podobné podujatia
KOLLÁROVCI
Overené podujatieKOLLÁROVCI
MsKS, Revúca
Deň bryndze
Overené podujatieDeň bryndze
Pstruša, Vígľaš
Dni mesta Krupina 2024
Overené podujatieDni mesta Krupina 2024
Amfiteáter Viliama Polónyiho, Krupina
Koncert ku dňu matiek
Overené podujatieKoncert ku dňu matiek
Dom kultúry Podborová, Zvolen
Hot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Overené podujatieHot Men Dance - Banská Bystrica 2024
Robotnícky dom, Banská Bystrica
FRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Overené podujatieFRAGILE & MÁRIA ČÍROVÁ
Aula SZU, Banská Bystrica