Kolumbia - cestopis s ochutnávkou kávy, čokolády a kakaa

Podujatie Bratislava

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Kam v Bratislave, Prednášky, besedy, kurzy
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Kolumbia - cestopis s ochutnávkou kávy, čokolády a kakaa

Vydajme sa spolu do exotickej Kolumbie, bohatej na históriu, fascinujúcu tropickú prírodu, ktorá produkuje jednu z najlepších káv sveta. Naša poznávacia cesta započne v znovuzrodenom Medelline, kde "ochutnáme" kávu v pouličných kioskoch či sofistikovaných kaviarňach. Navštívime rodinnú kávovú a kakaovú farmu v srdci "Kávového trojuholníka" a porozprávame sa o procese pestovania, zberu a praženia kávy či kakaových bôbov.
Koka u domorodých indiánov je posvätná a do dnešných dní je súčasťou každodenného života. Vydáme sa spolu na púť pralesom v pohorí Sierra Nevada de Santa Marta za strateným indiánskym mestom Teyuna. Vedeli ste, že kmeň Kogi sú potomkami najstaršej a pretrvávajúcej predkolumbovskej civilizácie v Južnej Amerike?

Cestopis a rozprávanie o Kolumbii bude viesť Roman Nemec, dobrodruh a cestovateľ, ktorý žil v Južnej Amerike viac ako šesť rokov a pochodil miesta, o ktorých sa nám ani nesnívalo. Jeho zážitky sú fascinujúce a sme radi, že prijal pozvanie k nám, do Čajového Domu

V rámci eventu bude ochutnávka prvotriednej kolumbijskej kávy, kakaa, čokolády a občerstvenie v podobe obložených mís, ako je to už u nás zvykom. Nenechajte si ujsť tento skvelý zážitok! Tešíme sa na Vás!

Vstupné 15 eur (platba na mieste)

Rezervácia miesta u organizátorky mailom milica.jahelkova@gmail.com, alebo správou cez messenger Milica Jahelková


Začiatok podujatia: 18. 7. 2020 17:00:00
Koniec podujatia: 18. 7. 2020 20:00:00
Fotografie
Podobné podujatia
Dlhý, Okatý, Bruchatý
Overené podujatieDlhý, Okatý, Bruchatý
Bratislavské bábkové divadlo, budova RND, Záhradnícka 95, Bratislava
BEDÁRI / LES MISÉRABLES
Overené podujatieBEDÁRI / LES MISÉRABLES
Divadlo Nová scéna, Bratislava