Koncert v parku za Paľikerav

Podujatie Košice

Koncert v parku za Paľikerav

Po megaúspešnom 1. ročníku Koncertu v parku za PAĽIKERAV pre vás organizujeme už 2. ročník tohto výnimočného koncertu.

Leto v parku je tradičným podujatím v srdci Kasární/Kulturparku. Jeho súčasťou je aj tento rok Koncert v parku za „PAĽIKERAV“, ktorý sa uskutoční 24. júla. O poriadnu rómsku zábavu nebude núdza.

Výmenník Brigádnická spolu s Občianskym združením Ďakujem- „Paľikerav“ začali pred dvoma rokmi s konceptom mesačnej talkshow Paľikerav za návštevu s rómskymi hosťami. Tie sa odvysielali v Rómskom magazíne na RTVS. Hlavným cieľom však je, aby mladí Rómovia videli a inšpirovali sa nie len svojou pompéznou kultúrou, ale najmä slávnymi Rómami, ktorí to dotiahli ďaleko.

Na pódiu to roztočia mená, ktoré nie sú žiadnou neznámou - či už gospelová speváčka Anabela Mollová alebo funky spevák Šani Sássi. Dočkáme sa aj dvoch divadelných predstavení - divadlo Actor zahrá hru Mastný hrniec a ženy z komunitného centra ETP Rankovce uvedú premiéru predstavenia Mangaipen (Pytačky). Účinkujúci vystúpia bez akéhokoľvek nároku na honorár.

Vystúpia aj Anabela Mollová, Šani Sássi, Gipsy Deško Band, Gipsy Daniel, Romens Band Košice, Gipsy Romano Hangios z Malej Idy, Gipsy Angels Humenné, Gipsy Terne Čave Markušovce, Divé maky, Divadlo Actor, ETP Rankovce, Oto Hudec a ďalší.

Koncert v parku za PAĽIKERAV bude v Kasárňach/Kulturparku – vstupné sa platí „jedno paľikerav“ – „jedno ďakujem“, preto sa pridaj k FB udalosti.

Vstupné sa platí „jedno paľikerav“ – „jedno ďakujem“.

Miesto konania podujatia: KASÁRNE/KULTURPARK, Kukučínova 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 24. Júla 2017 13:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Júla 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7141N 21.2564E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert v parku za Paľikerav

Meno organizátora: Občianske združenie Ďakujem- ,,Paľikerav"
Fotografie
Podobné podujatia