Koncert Waking Vision

Podujatie Žilina

Koncert Waking Vision, Dan Brantigan Quartet,Universal Cure

Do Mestského divadla Žilina sa opäť vracia unikátna, medzinárodná zostava hudobníkov, spolužiakov z Berklee College of Music v Bostone - John Shannon, Dan Brantigan, Oskar Rózsa a Martin Valihora, ktorí odohrajú hudbu z projektov Waking Vision, Dan Brantigan Quartet a Universal Cure v piatok 22. septembra 2017. Tieto hudobné projekty zanechali v slovenskom publiku silnú stopu počas ich pôsobenia v rokoch 2001-2009, s opakovaným návratom v roku 2016, kedy si u nás získal fanúšikov a svojou tvorbou ovplyvnili celú generáciu hudobníkov.
John Shannon, ktorý už počas štúdia na Berklee okrem Waking Vision založil aj kapelu Passenger and Messenger, ponúka svoju víziu zmysluplnosti hudby a tvrdí, že jediná pravdivá hudba je tá, ktorá v sebe obsahuje "liečivý zámer". Tvrdí, že hudbu vníma a učí sa prostredníctvom pocitov z prírody. Vyjadruje to taktiež vo svojich voľných veršoch :" ako to vidím/ to, čo robím, je putovanie piesňou/ púšťam sa do vnútorného zážitku s hudbou ako sprievodcom/ je to cesta, ktorú môže zdieľať poslucháč/... je veľa scenérií okolo nás/ a na ceste veľa tajomstiev."

Koncert tejto zostavy bude splneným snom veľkej komunity priaznivcov, pretože renesancia projektu je realizovaná priamo na podnet fanúšikov.

Miesto konania podujatia: Mestské divadlo Žilina, Horný val 3, Žilina
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/Waking_Vision_Dan_Brantigan_Quartet_Universal_Cure
Dátum začiatku podujatia: 22. Septembra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 23. Septembra 2017 00:00
Pravdepodobné súradnice: 49.2244N 18.7413E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Koncert Waking Vision, Dan Brantigan Quartet,Universal Cure

Meno organizátora: Mestské divadlo Žilina
Fotografie
Podobné podujatia