Košický zlatý poklad 2017

Podujatie Košice

Košický zlatý poklad 2017

Finálový koncert 33. ročníka pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad, ktorý sa uskutoční v Kasárňach/Kulturparku 14. októbra o 19:00 hod., predstaví mladých talentovaných autorov a interpretov pôvodnej slovenskej populárnej hudby. Z vlaňajšieho „pokladu“ sa teší Košičan Martin Brečko. Zvíťazili jeho Slová.

V tomto roku súťažilo 140 prihlásených piesní, z ktorých porota vybrala 6. Tie priamo postúpili do finále súťaže. Ďalších 10 piesní sa bude uchádzať v semifinálovom kole (23. 9. o 21:05 hod. Rádio Slovensko) o šesť postupových pozícií prostredníctvom SMS hlasovania poslucháčov.

Výberová komisia pracovala v zložení: Peter Bič a Viktória Vargová zo skupiny Peter Bič projekt; Lina Mayer; Rasťo Kopina a Robo Kopina zo skupiny Nocadeň spolu s redaktormi Štúdia RTVS Košice.

Priamy postup má istý pop-punková skupina MF z Trenčína s piesňou Na výber nikto nemá. Skupina Kvet z Alokatu z Banskej Bystrice bude súťažiť s piesňou Obavy. Košické farby bude hájiť Alexandra Kešeľová so skladbou Fénix. Bratislavská skupina Catharsic zabojuje s piesňou Miesto, kde spala láska. Skupina LADIES & GENITALS z Michaloviec sa pokúsi siahnuť na Košický zlatý poklad s piesňou Sladké časy mám pred sebou. Šesticu priamo postupujúcich uzatvára ďalšia košická formácia THE BREEZE so Šípkovou princeznou. O ďalších interpretoch a piesňach, ktoré sa dostanú do finále, rozhodnú poslucháči.

Vstup: voľný

Miesto konania podujatia: KASÁRNE/KULTURPARK, Kukučínova 2, Košice
Dátum začiatku podujatia: 14. Októbra 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Októbra 2017 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7141N 21.2564E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Košický zlatý poklad 2017

Meno organizátora: K13 - Košické kultúrne centrá
Fotografie
Podobné podujatia