Krst knihy + prednáška zadarmo

Podujatie Bratislava

Krst knihy + prednáška zadarmo

Ahojte!, je tu chvíľa, na ktorú čakám už od napísania ebookov www.cestujbezmilionov.sk, a to vydanie svojej prvej tlačenej knihy!!! :)

Týmto ťa pozývam na krst knihy, ktorý bude spojený aj s prednáškou. Môžeš čakať podobnú nálož tipov, ako dávam do mojich článkov. Prezradím ti nielen nové tipy priamo z knihy, ale aj pár nikde nepublikovaných vychytávok :).

Čo sa dozvieš?

Ak sa ti páčia moje články a tipy na www.travelhack.me, bude sa ti páčiť aj táto prednáška. Dostaneš unikátne tipy, prezradím ti príbeh o tom, ako som sa začala živiť cestovaním, spoznáš ľudí podobných tebe a užijeme si spolu príjemný večer plný cestovania.

Na toto podujatie ťa pozývam, to znamená, že je pre teba ZADARMO. Kapacita je obmedzená, takže si registruj miesto cez tento odkaz (nič neplatíš, len sa uistíš, že ťa pustia dnu): https://www.eventbrite.com/e/krst-knihy-prednaska-zadarmo-tickets-27724782571

Po skončení krstu a prednášky bude neformálny pokec v uvoľnenej atmosfére :) Takisto si budeš môcť medzi prvými knihu prelistovať, ale aj kúpiť (inak sa bude dať objednať iba cez môj web www.cestujbezmilionov.sk)

Teším sa na Teba!

Janka
----------------
PROGRAM:
18:30 - začíname
18:30 - 19:30 - ako som sa začala živiť cestovaním & tipy a vychytávky, ako cestujem po svete šikovne a lacno. Od leteniek do Európy až po tie najexotickejšie krajiny, prezradím ti, ako ich hľadať lacno, kde ich hľadať, kedy ich kupovať a na čo si dať bacha
19:30 - 20:00 - krst kníh
20:00 - pokračovanie večera, neformálne pokecy, užívame si život :)

P.S. tí, ktorí máte moje e-knihy v momentálnej verzii (tieto na www.cestujbezmilionov.sk), dostanete odo mňa zdarma aj novú verziu e-kníh. Tlačené knihy si budete môcť objednať za extra výhodnú cenu :)

Miesto konania podujatia: STRET klub, Košická 4978/4A, Bratislava
Vstupenky: https://www.eventbrite.com/e/krst-knihy-prednaska-zadarmo-tickets-27724782571
Dátum začiatku podujatia: 13. Októbra 2016 18:30
Dátum ukončenia podujatia: 13. Októbra 2016 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1412N 17.1298E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Krst knihy + prednáška zadarmo

Fotografie
Podobné podujatia
MAMMA MIA!
Overené podujatieMAMMA MIA!
Divadlo Nová scéna, Bratislava
BONVIVÁN
Overené podujatieBONVIVÁN
Divadlo Nová scéna, Bratislava
HRA PRE DVOCH
Overené podujatieHRA PRE DVOCH
Divadlo Nová scéna, Bratislava