Krst nového albumu Indie Electro Brigade - koncert

Podujatie Dubnica nad Váhom

Krst nového albumu Indie Electro Brigade - koncert

Pozývame Vás na krstný koncert druhého štúdiového albumu hudobného tria Indie Electro Brigade - Letokruhy-Monopoly. Čaká Vás koncert kapely a následná afterparty.

Jedná sa o druhý štúdiový album kapely. Po minuloročnom debute s názvom Chudá Duša je nový album v mnohých ohľadoch iný. Pokojné rytmy nahradili tanečné elektronické skladby s prvkami dubstepu, future bassu alebo trapu. Na novom LP možno nájsť 13 skladieb pojednávajúcich o rôznych spoločenských problémoch a tradičných životných situáciách.

Sme skupina troch kamarátov, ktorí milujú hudbu a každý prinášame do našej tvorby niečo iné. Projekt začal ako pokus o alternatívny pohľad na hudbu. Všetko to rozbehol neúspešný mladý drum and bassový tvorca Dávid (Pandy Straty) a prizval si ďalších hudobných nadšencov Miňa (malalama) a Miša (Ivan Denisovič Šuchov). Každý z nich priniesol do skupiny niečo úplne nové. Pandora Stratos vkladá do hudby basové prvky, tvrdé bicie a stará sa hlavne o technickú stránku tvorby. Ivan Denisovič sa nikdy nevenoval hudbe, ale vždy ju miloval. Má vycibrený sluch a široký rozhľad v hudbe. Jeho prínos v skupine je tým pádom objaviť nové nápady a upraviť všetky výtvory do počúvateľnej podoby. Malalama sa nakoniec postará o moderné a tanečné prvky, o prípadne vokály a gitarový doprovod. Naša hudba je najviac ovplyvňovaná slovenskými hudobníkmi ako Fallgrapp, FVLCRVM, Jimmy Pé či Modré Hory.

Free Admission

Miesto konania podujatia: Garage Pub, A. Kmeťa 359, Dubnica nad Váhom
Dátum začiatku podujatia: 20. Októbra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Októbra 2017 03:00
Pravdepodobné súradnice: 48.9593N 18.1732E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Krst nového albumu Indie Electro Brigade - koncert

Meno organizátora: Indie Electro Brigade
Fotografie
Podobné podujatia
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Dom kultúry, Dubnica nad Váhom
TEMNÉ KECY
Overené podujatieTEMNÉ KECY
Dutaf centrum, Dubnica nad Váhom