Krzysztof Kobyliński & Erik Truffaz (PL/FR)

Podujatie Košice

Krzysztof Kobyliński & Erik Truffaz (PL/FR)

Krzysztof Kobyliński je skladateľ, pianista, líder kapely a tvorca hudobných podujatí. Vytvoril skladby, ktoré hrali a spievali jedni z najznámejších džezových hudobníkov po celom svete. Ako pianista sprevádzal mnohých známych spevákov a umelcov. Ako skladateľ sa pokúša komponovať niekoľkoúrovňové kompozície s mnohými formálnymi vrstvami.

Okrem toho je aj tvorca a riaditeľ ethojazzového festival Palmjazz v poľských Gliwiciach, ktorý sa koná v hudobnom centre Jazovia.

Erik Truffaz sa narodil v roku 1960 a už ako osem ročný potešenie z hry na javisku, ktoré mu ukázal jeho otec – saxofonista. V období dospievania trávi hodiny cibrením muzikantského umenia spolu so svojími priateľmi v ich skúšobni. Tam objavuje môžnosť elektrifikovať trúbku a kupuje si svoj prvý wah pedál.

Stáva sa briliantným trúbkarom, ktorý koncertuje s najväčšími jazzovými hviezdami a zbiera prestížne ocenenia.

Erik Truffaz nahral temer dve desiatky albumov a presadil sa po celom svete. Časopis Jazz Times zhodnotil jeho tvorbu ako inteligentnú nekompromisnú hudbu súčasnosti, ktorú hrajú virtuózni hráči s bohatou fantáziou a odvahou.

V Košických Kasárňach/Kulturparku už Krzystof Kobyliński aj Erik Truffaz hrali. Tentokrát sa predstavia ako duo, ktoré sa určite postará o jedinečný hudobný zážitok v piatok 14. júla od 19. hodiny.

Vstupné: 8 €

Miesto konania podujatia: KASÁRNE/KULTURPARK, Kukučínova 2, Košice
Vstupenky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/11395/letny-hudobny-festival-hevhetia--krzystof-kobyli-ski--erik-truffaz
Dátum začiatku podujatia: 14. Júla 2017 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Júla 2017 21:00
Pravdepodobné súradnice: 48.7141N 21.2564E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Krzysztof Kobyliński & Erik Truffaz (PL/FR)

Meno organizátora: HEVHETIA / hevhet - tune
Fotografie
Podobné podujatia