Kubánska noc

Podujatie Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Vášeň a rytmus Kuby na našom parkete! Rozpálená hudobná noc vyfarbená rytmami salsy, cumbie, latinojazzu, rumby či mamba. Autentickú atmosféru kubánskych klubov a barov prinesie kapela Los Rumberos Salsa Orchestra a do tanca nám zahrajú DJi Emeterio a Peťák.

Los Rumberos Salsa Orchestra (CZ)
je skupina hudobníkov, ktorí servírujú salsu v poriadnom, orchestrálnom prevedení. Ich poctivá rytmika založená na početnej perkusnej sekcii spoločne s dychmi v profesionálnych aranžmánoch zaručujú jedinečný zážitok nabitý energiou a dobrou náladou. Los Rumberos Salsa Orchestra má na svojom konte celý zástup úspechov ako napríklad prvý český salsový album alebo predskakovanie Buena Vista Social Club.

Emeterio
je DJ a tanečník pôvodom z Kuby. Na Slovensko prišiel pred viac ako desaťročím a venuje sa nielen klubovému hraniu ako latino DJ, ale aj tanečným kurzom ako lektor. Jeho obľúbenou hudbou je salsa, reggaeton, salsaton alebo merengue.

Peťák (CZ)
je DJ, ktorý sa snaží, aby si tanečníci na parkete užívali každú minútu a tí, čo práve netancujú, aby nasávali atmosféru a odniesli si aspoň hudobný zážitok. Petr je autorom mnohých remixov (zouk, kizomba, bachata), pravidelne hráva na rôznych latino akciách.

16. 12. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník, ESN EU Bratislava

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 16. Decembra 2017 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 17. Decembra 2017 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Meno organizátora: Kubánska noc
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
GENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
Overené podujatieGENTLEMEN THEATRO TOUR 2024
DOM KULTÚRY Dúbravka, Bratislava