Kubánska noc

Podujatie Bratislava

Kubánska noc @KC Dunaj~

Roztancujte žánre pestré ako karneval! Príďte si povykrúcať boky na horúce rytmy dovezené priamo z temperamentnej Kuby. Salsu, rumbu, mambo, cha cha aj latinojazz rozprúdi kapela Pragasón a skvelí DJi Chocolino a Chingy.

Pragasón (CZ)
je pražská kapela, ktorá sa už od začiatku zameriava na autentickú prezentáciu tradičnej kubánskej hudby v podaní miestnych umelcov. V repertoári tejto sympatickej kapely sú známe rytmy cha-cha, mamba a salsy, rovnako ako aj menej známe rytmy danzónu, bolera a son. Nadaní muzikanti s talentom urobiť skvelú zábavu roztočia na pódiu známe hity.

El Chocolino
je kubánsky DJ, ktorý okrem toho hrá na gitaru a bubny. Milovník hudby a latino tanca rád zabáva ľudí a ťahá ich na parket kvalitnou selekciou kubánskych rytmov, ktoré dokážu strhnúť aj v moderných časoch.

DJ Chingy
tento DJ a začínajúci producent sa na bratislavskej scéne uchytil veľmi rýchlo, a tak ho dnes volajú aj mimo jej hraníc. Chingy si zahral napríklad so známym španielskym producentom a DJom Sak Noel či domácimi interpretmi ako Čistychov, Rytmus alebo Igor Kmeťo ml. V tento večer sa nám ale predstaví ako milovník Kuby a jej chytľavej hudby.

20. 1. (sobota)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€

Partneri: Radio_FM, Dobré noviny, CITYLIFE.SK, kamdomesta, Interez, MUSIC ZONE, Bombing, Music4u.sk, Kultúra v Bratislave, in.ba, BratislavaDen.sk - Bratislavský internetový denník

Miesto konania podujatia: KC Dunaj, Nedbalova 3, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 20. Januára 2018 21:00
Dátum ukončenia podujatia: 21. Januára 2018 04:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1452N 17.1102E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Kubánska noc @KC Dunaj~

Meno organizátora: Kubánska noc
Fotografie
Podobné podujatia
Petržalský majáles 2024
Petržalský majáles 2024
Námestie Republiky – Petržalka, Bratislava
STAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Overené podujatieSTAVANIE MÁJOV V RUŽINOVE
Bratislava-Ružinov, Bratislava