Kukino show so Smejkom, Tanculienkou, Štístkom a Poupěnkou

Podujatie Košice

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Podujatia pre deti
Ďalšie podujatia v meste Košice

Kukino show so Smejkom, Tanculienkou, Štístkom a Poupěnkou

Najväčšia detská Kukino show s najobľúbenejšími hudobnými dvojicami Smejko a Tanculienka a českou Štístko a Poupěnka so svojimi senzačnými hitmi mieri do košického Amfiteátra vytvoriť neopakovateľnú atmosféru pre malých aj veľkých chrobáčikov. Na jednom javisku vystúpia spoločne po prvý raz. Na zábavné popoludnie si trochu ešte budú musieť detičky počkať, ale leto je tu už čo nevidieť a do kalendára si môžete poznačiť dátum 17. júla 2021 a čas 16:00. Chýbať nebudú veľké maskoty Macko Duško a Ňufáček na čele s Huncúlikom, ktorí budú zabávať publikum, kým sa začne samotná show. A po predstavení bude veľká autogramiáda.

Pre návštevníkov bude pripravená oddychová zóna a stánky s darčekovými predmetmi. Ku vstupenke dostane každý darček v podobe mesačného predplatného ku všetkým filmom a videám. Aktivačný kupón si môžete uplatniť na kukino.tv/kupon a pokračovať v zábave a počúvať nezabudnuteľné pesničky aj doma.

PROGRAM:
16:00 – otvorenie brány pre divákov 16:30 – 17:00 animačná show s maskotmi na pódiu 17:00 – 18:15 Kukino show – hudobno-divadelné predstavenie pre deti 18:30 – 19:00 autogramiáda

Vstupné: 14 €

Fotografie
Podobné podujatia